View Full Version : İndi hansı mahnıya qulaq asırıq?
Səhifələr :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
b.l reklam isiyle mesguldur deyesen :) bax tesiri nece bilindi :)
sag olsun :) Deymez!:D ..
pearl123
07.10.2007, 18:52
Unformal - sonsuz yol
Ela mahnidir!
Unformal - sonsuz yol
Ela mahnidir!
Halaldi Azerbaycana.. Ureyim dagha dondu vallah.. Halaldi!!!
Hele ki chox orijinal olmasa bele, Azerbaycan musiqileri arasinda en keyfiyyetlilerinden biri deye bilerdim. klipine de baxdim. istesen bax!
http://www.youtube.com/watch?v=pkh2ST0oY68
hele chox mahnilari var bu qrupun.. Amma bu ele en yaxshisidi demek olar.. :) Yavash yavash duzelecek!
imkani olanlar buna nutleq baxsinlar..
Hazarin Sahilinde by Metallica :)
http://www.youtube.com/watch?v=Egpt_IRSqFs&mode=related&search=
Bizimkiler prosta MIRTA mahni oxuyullar, vallah butun turk mahnilarindan daha keyfiyyetli alinib.
Dorian grupu-Bakma yüzüme
imkani olanlar buna nutleq baxsinlar..
Hazarin Sahilinde by Metallica :)
http://www.youtube.com/watch?v=Egpt_IRSqFs&mode=related&search=
Buna baxmışdım.Gözel yaraşır:) Keşke yuxu dağılmasaydı..
Yuxu feat. Anthrax - Canli meyit http://youtube.com/watch?v=-2zcvoop1ck
pearl123
07.10.2007, 23:22
Halaldi Azerbaycana.. Ureyim dagha dondu vallah.. Halaldi!!!
Hele ki chox orijinal olmasa bele, Azerbaycan musiqileri arasinda en keyfiyyetlilerinden biri deye bilerdim. klipine de baxdim. istesen bax!
http://www.youtube.com/watch?v=pkh2ST0oY68
hele chox mahnilari var bu qrupun.. Amma bu ele en yaxshisidi demek olar.. :) Yavash yavash duzelecek!
Men deyerdim ki, Unformal Azerbaycani temsil eden en yaxshi qrupdur! Bu yaxinlarda festivala da qatilacagini estidim.
Bu klipine baxmisam.. cox gozel alinib dogrudan da..
Buna baxmışdım.Gözel yaraşır:) Keşke yuxu dağılmasaydı..
hmm.. ozumu baghishlaya bilmirem ki men o qrupu daghilandan sonra tanimisham!!!
Men deyerdim ki, Unformal Azerbaycani temsil eden en yaxshi qrupdur! Bu yaxinlarda festivala da qatilacagini estidim.
Bu klipine baxmisam.. cox gozel alinib dogrudan da..Ele ise bu klipine baxmısan?http://youtube.com/watch?v=xzL3VlIBsuI teesüf ki men onların ilk bu video-suna baxmışdım ve antipatiya yaranmışdı..
pearl123
07.10.2007, 23:40
hmm.. ozumu baghishlaya bilmirem ki men o qrupu daghilandan sonra tanimisham!!!
"Yuxu" yaxsi oxuyur, amma bezi movzulari hec ureyimce deyil ve mende onlara qarsi bosluq yaradib. meselen "Xezerin sahilinde". hec dexli var???
"Yuxu" yaxsi oxuyur, amma bezi movzulari hec ureyimce deyil ve mende onlara qarsi bosluq yaradib. meselen "Xezerin sahilinde". hec dexli var???
duz deyirsen.. rok eledir ki gerek musiqi ile beraber kelimeler de menali olsun.. Amma musiqi olaraq eladi.. Xoshuma gelir!!
pearl123
07.10.2007, 23:46
Ele ise bu klipine baxmısan?http://youtube.com/watch?v=xzL3VlIBsuI teesüf ki men onların ilk bu video-suna baxmışdım ve antipatiya yaranmışdı..
Niye ki b.l, adrenalindir de. olmalidir. Mence unformal cox irelileyib. her cehetden. hele onlarin "cherry" mahnisi var, dinlemisen? insanda qeribe hissler oyadir dogrudan da.
Niye ki b.l, adrenalindir de. olmalidir. Mence unformal cox irelileyib. her cehetden. hele onlarin "cherry" mahnisi var, dinlemisen? insanda qeribe hissler oyadir dogrudan da. Adrenalin çılğınlıq olmalıdır amma o bu deyil!Hele tullana tullana qaçarken bir-birine deyir ikisi.. gülüb bağlamışdım.Ondan sonra da maraqlanmamışdım o grupla.Dediyin mahnıya qulaq asaram
pearl123
07.10.2007, 23:52
duz deyirsen.. rok eledir ki gerek musiqi ile beraber kelimeler de menali olsun.. Amma musiqi olaraq eladi.. Xoshuma gelir!!
Mence sozlerin cox ehemiyyeti var. umumiyyetle rock-da esas rollardan biri metndir. meselen, biri var, kiminse ah-zarindan ibaret mahni dinleyesen, biri de var usyan ve aqressiya. birinci variantda insanin gucu azalir, ikincide ise artir! hansi daha serfelidir? umumiyyetle bir janri dinleyen zaman onu niye dinlediyini anlamalisan. Indi o ne metndir, sencani "xezerin sahilinde"...
evvel amy lee de bezen ah-zari ile meni bezdirirdi amma sonra gordum ki, yox, burda ayri dramatizm var...
Niye axi bizim rok mahnilarla ve ya kliplerle xarici mahnilar ve ya klipler chox ferqlenir?? bizde chatishmayan shey nedi axi??? Daghlar qeder ferq var, amma bu qeder insana tesir baghishlayan ferq nedi??
pearl123
07.10.2007, 23:57
Adrenalin çılğınlıq olmalıdır amma o bu deyil!Hele tullana tullana qaçarken bir-birine deyir ikisi.. gülüb bağlamışdım.Ondan sonra da maraqlanmamışdım o grupla.Dediyin mahnıya qulaq asaram
:oldumgulm linkin parkin konsertini hec izlememisen? herden ele olur ki, minlerle insan qarisir bir-birine :) ya da ki, ozunu goturub tullayir camaatin ustune. mence normaldir ve bu musiqinin keyfiyyetini eks etdirir. hemin an adrenalin o qeder artir ki, insan ne etdiyini bilmir ve bunun yaranmasi da hec asan da olmur. ve bir de bunda pis ne var ki? ya da cercivenin harasi yaxsidir?
:oldumgulm linkin parkin konsertini hec izlememisen? herden ele olur ki, minlerle insan qarisir bir-birine :) ya da ki, ozunu goturub tullayir camaatin ustune. mence normaldir ve bu musiqinin keyfiyyetini eks etdirir. hemin an adrenalin o qeder artir ki, insan ne etdiyini bilmir ve bunun yaranmasi da hec asan da olmur. ve bir de bunda pis ne var ki? ya da cercivenin harasi yaxsidir? Camaatın üstüne atılmaq olar,hetta sehnede uzanmaq olar hamısı olar amma mahnıyla paralellik olmalıdır.Neise onsuz da deyilene göre o klip grupun uşaqlıq vaxtıdır.:) P.S Sen Yuxunun 'qonşu qızı' mahnısına qulaq asmısan?Onu duysan temiz qaçarsan onlardan:) Amma yene de onların menalı mahnıları da var.meselen 'Ulu Tanrı' hem musiqi hem sözler yaxşıdır
pearl123
08.10.2007, 00:03
Niye axi bizim rok mahnilarla ve ya kliplerle xarici mahnilar ve ya klipler chox ferqlenir?? bizde chatishmayan shey nedi axi??? Daghlar qeder ferq var, amma bu qeder insana tesir baghishlayan ferq nedi??
Mence bunu bizim butun qruplarimiza aid etmek olmaz. tekce unformal'in 'go ride" mahnisi keyfiyyet cehetden hec de cox ferqlenmir, yaxud da "fatal nation", ya da "midnight". bir de janr meselesi var da.. bizde alternative oxumaq isteyende de onu soft'lasdirirlar :) qanimizdadiree..:) ferq sadece uzerimizde cox islememekdir. basqa hec bir sohbet ola bilmez. cunki, qabiliyyetler var.
pearl123
08.10.2007, 00:10
Camaatın üstüne atmaq olar,hetta sehnede uzanmaq olar hamısı olar amma mahnıyla paralellik olmalıdır.Neise onsuz da deyilene göre o klip grupun uşaqlıq vaxtıdır.:) P.S Sen Yuxunun 'qonşu qızı' mahnısına qulaq asmısan?Onu duysan temiz qaçarsan onlardan:) Amma yene de onların menalı mahnıları da var.meselen 'Ulu Tanrı' hem musiqi hem sözler yaxşıdır
Adindan belli eledim texminen nedir :) lap marsrutlarda oxunulan meyxana tami geldi :)
menim ozume qarsi ele amansizliq etmek fikrim yoxdur :-)
Sen bir de Nirvana'nin konsertini izle..deliliyin bu derecesi.. men doze bilmirem, sondururem.. amma dunya uzre mehsur olublar...
Lady_in_Black
08.10.2007, 00:17
Unformalın kliplərinə baxmışam ...
Hətta xarici forumlarda da yerləşdirmişəm :)
Barış Akarsu - Ayrılacağız!!
pearl123
08.10.2007, 13:00
Guyaki dehşet çoxlu qruplarımız var...
"unformal" "midnight" "milan" "ferrum" "yuxu" "3.14" "coldunya" - bunlar menim tanidiqlarimdir, daha dogrusu yadima dusenlerdir, bezilerini dinlemisem, adi yadimda qalmayib. ve bu qruplar hec de pis oxumurlar. fikir ver, men demirem eladirlar! amma dediklerini bunlara aid etmek olmaz, esas mesele bundadir.
Lady_in_Black
08.10.2007, 16:04
Sezen Aksu - Hükümsüz
Buyurun siz de yükleyib dinleyin
http://www.mp3indirek.com/Free+Mp3+Download.asp?ID=111&Sezen_Aksu_-_Hukumsuz.htm
Lady_in_Black
08.10.2007, 16:52
Teoman - Unutamadım
Linki verirem qulaq asın super mahnıdı...PS -Bu gün deyesen menim romantik vaxtimdi bu nee beeeee :(
http://www.mp3indirek.com/Free+Mp3+Details.asp?ID=1330&Teoman_-_Unutamadim.htm
İsteyenler yüklesin qulaq assınlar MESLEHETTİ romantiklere
Funda Arar karartma günleri...:(
nelly furtado - say it right,meneator
,50 cent jstn tmbrlk -she wants it
Ex-nihilo
09.10.2007, 19:32
Maestro Ceyhun (http://boxca.com/144571) Ela Mahnidi. Adini bilmirem. Ona gore yerleshdirirem bura. Dinleyin. Mence gunun Mahnisi olmaga namizeddir. :D
Sezen Aksu - Seni kimler aldı??
Ən xoşladığım musiqi~~
Ex-nihilo
11.10.2007, 18:59
Не Пара - Другая причина (http://boxca.com/566562)
Jane Ayre
12.10.2007, 00:33
Shebnem Ferah-Gozyashlarimizin tadi ayni.
cox gozel musiqisi ve sozleri var.
Lady_in_Black
12.10.2007, 02:42
Hind kinosundan (muhabbatein) - Chalte chalte:)
black sabbath- she has gone
pearl123
12.10.2007, 22:48
Pink Floyd - Sorrow
pearl123
13.10.2007, 22:00
Evanescence - Understanding...
Ex-nihilo
14.10.2007, 09:15
20 QB mahni arxivim silindi.=((( Olanim Bethowen-Sinfoni N.9
Lady_in_Black
14.10.2007, 18:21
Funda Arar Özledim :(
pearl123
14.10.2007, 19:40
Elsever - Desteyi qoyma yere :) :) dedim goresen ferqlilik etsem ne olar? olan oldu! butun gunu bele qeribe olmusam :)
Ex-nihilo
14.10.2007, 19:58
Elsever - Desteyi qoyma yere :) :) dedim goresen ferqlilik etsem ne olar? olan oldu! butun gunu bele qeribe olmusam :)
Allah sebr versin. Axir qemin olsun. :oldumgulm
Iqr Krutoy
Acizinsan
14.10.2007, 20:45
Mary J. Blige - No More Drama
Mor ve Ötesi - Büyük Düşler
George Michael- Jesus to a Child
Ex-nihilo
16.10.2007, 20:37
Payiz Geldi! (http://boxca.com/151942) Sevdiyim fesilin sevdiyim musiqisi.
pearl123
17.10.2007, 18:12
cox sag ol, Garfield, yaxsi geldi bu...
pearl123
17.10.2007, 20:44
Nirvana - love buzz
indi hal hazirda bir lezgi mahnisina qulaq asiram.. daha doghrusu qulaq asmaq mecburiyyetindeyem.. Duz yanimda, universitetin tam merkez hisselerinden birinde bir qaqash lezgi mahnisi chalir.. Sesi alib buralari.. Eslinde pis chalmir.. Qulaq asmagh olar.!!
Acizinsan
18.10.2007, 14:12
Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye
Engineer
18.10.2007, 15:35
Nilufer-"Böyle ayrılık olmaz"
Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye
Gustavo Santaolalla-Iguazu
Lady_in_Black
19.10.2007, 13:44
Marilyn Manson - valentine*s day
Shantel -Disco partizani..
uzun bir aradan sonra yaziram bura ..ilgililere ve ilgisizlere itinayla duyurulur..:oldumgulm
Acizinsan
19.10.2007, 18:38
Gustavo Santaolalla-Iguazu
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
DEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHŞET
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
DEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHŞET
Cat Stevens Lady D`arbanvile
Haluk Levent - Akşam Üstü
pearl123
21.10.2007, 14:05
Xasthur - eeriebliss
Note. Diqqet! Bu xeberdarligi zarafat kimi qebul etmeyin! Xasthur cox tehlukeli rockerdir. onun her hansisa mahnisina teklikde sakitcilikde ve diqqetle qulaq assaniz tamamile ayri dunyaya kececeksiniz ki, orda artiq komek isteseniz de size komek eden olmayacaq, cunki orda artiq hec kim olmur.
İsmayıl Yk -Kanka...klubda oxuyur..men de beyendiyim tek mahnısıdı bu Yk nın..
Acı Hayat filimindən GÜLÜM...!
Acizinsan
23.10.2007, 12:07
Rachmaninov - Piano Concerto No. 3 in D Minor - I. Allegro ma non tanto (opening)
P.S. Musiqi biliyi olanlardan xahiş edirem, "Allegro ma non tanto" ifadesinin menasını izah etsinler. Evvelceden teşekkürler.
Eşref Ziya - Hüzün türküsü
Barış Akarsu - Öyle bi gecerki zaman
Acizinsan
24.10.2007, 13:26
Tam olaraq halımı ifade edir sanki:
Williams - Schindler's List Theme
Skripka... :(
Rəhman Basılmaz - Narkoman
Emilie Autumn -Dead is The NeW Alive---SAW IV dən..
Teoman ft. Şebnem Ferah - İki Yabancı
pearl123
27.10.2007, 12:52
Evanescence - Forgive me...
Scorpions`un "wind of change" mahnisina qulaq asiram.. eladi!
pearl123
28.10.2007, 18:06
Nirvana - Love buzzzzz
Axırıncı Mohikan-film musiqisi:shukur:
Fatimeyi-Zehra
29.10.2007, 11:49
Gulmeyin amma Bu gunlerde qulaq asdigim Gulben Ergren-Yalnizlik
pearl123
29.10.2007, 12:18
Gulmeyin amma Bu gunlerde qulaq asdigim Gulben Ergren-Yalnizlik
deyesen axi depressiya golunde uzursen:oldumgulm yoxsa, bunu etmeye seni hec ne vadar ede bilmezdi :)
P.S ne oldugu barede aciq izahat gozleyirem :mad:
Nirvana - Love buzzzzz
EYNI QRUPLARA EYNI MAHNILARA NE QEDER QULAQ ASALLAR?? :)
RHCP (red hot chili peppers)
Scar Tissue!!
pearl123
30.10.2007, 02:00
EYNI QRUPLARA EYNI MAHNILARA NE QEDER QULAQ ASALLAR?? :)
Yox, bezirem tez, deyisiklikler edirem. sadece uzun zamandan bir yeniden qayidiram eyni mahnilara. qrupun ozune ise soz ola bilmez.
Yox, bezirem tez, deyisiklikler edirem. sadece uzun zamandan bir yeniden qayidiram eyni mahnilara. qrupun ozune ise soz ola bilmez.
smells like adli bir mahnisi var sehv etmiremse.. xoshuma gelir!
yaxshi mahnilari choxdu.
Paranoyak
02.11.2007, 15:10
Bu barede hec ne deye bilmerem ama mene Dudaktan kalbe dizisininmusiqisi lazimdir. Hec cüre internetden yükleye bilmirem. Cox xahiş edirem kömək edəsiniz:(
Fatimeyi-Zehra
02.11.2007, 18:35
me mugamlarin vurgunuyam esasende Sexavet Memmedov ve onun ifasinda Kulek Mehnisi sadece eladir :ela:
"Qal sene qurban"
Bu usiqini haminiz dinleyibsiz.. bir daha dinleyin.. Amma bir az daha diqqetli.. ve Nezaket Memmedova`nin ifasinda..
http://www.youtube.com/watch?v=Lj7lwfopLIg
pearl123
04.11.2007, 22:03
Pink Floyd - A great day for freedom
muellim danishir men de qulaq asiram.. sesi de pis deyilmish.. Herden de maraqli sheyler deyir.. Amma herden!
biricik86
12.11.2007, 00:39
Leyla Ramazanli *Inanma*
Glenn Miller - Moonlight Serenade - (Lost ' dan)
Mama Cass Elliot - Make Your own Kind of Music (Lost)
Petula Clark -Downtown- (Lost)
James Brown - I feel good
pearl123
13.11.2007, 20:25
Metallica- unforgiven
Mmmm... ela mahnidir!!! hetta bir defe duz bes defe dalbadal bu mahniya qulaq asmisam, yene de doymamisam. (bu arada, tevazokarliqdan kenar, bu mahnini hetta cala da bilirem :) )
Gunun mahnisi ise - RAMMSTEIN - AMERIKA
AZERI_QIZ92
14.11.2007, 17:12
:geveze: Mən musiqiyə qulaq asmıram. Assam da çox az hallarda...Ancaq ən çox əvvəllər Sami Yusufun ifasıda olan mahnılara qulaq asirdım.--.P.S. musiqiyə qulaq asanlar inciməsin:Mənim üçün musiqi elə belə şeydir(çox qulaq asmağı xoşlamıram)!!!:)
Sladkiy_malish
14.11.2007, 17:23
Roya - Sen evlisen
Patsy Cline - Leaving on your mind
Lost Theme- Jack's song:(
Cilgin_Azeri
16.11.2007, 02:14
Black Eyed Peace-My humps
pearl123
19.11.2007, 02:48
EVANESCENCE - Taking over me
Nickelback-Animals.Xosuma geldi bu mahnı;)
http://youtube.com/watch?v=ZTlwxCDuEmM Çox gözel oxuyur...
Ring My Bells - Enrique Iglesias
http://www.youtube.com/watch?v=krlkMRtxBfQ
Cilgin_Azeri
03.12.2007, 02:27
Puff Daddy - Senorita
Badem - Ala gözlerini sevdiyim dilber
Tokio Hotel-İch liebe dich
Bu gün bilirsiniz hansi mahniya qulaq asmışam bütün günü,daha dogrusu qulaq asmaq məcburiyyətində qalmışam. "Ceyranım,ay ceyranım".İşgəncə,hələ də qulaqlarimdan getmir>:)
Bu gün bilirsiniz hansi mahniya qulaq asmışam bütün günü,daha dogrusu qulaq asmaq məcburiyyətində qalmışam. "Ceyranım,ay ceyranım".İşgəncə,hələ də qulaqlarimdan getmir>:)
ELƏ MƏN DƏ:oldumgulm
Shemistanin "Leytinant" mahnisi.. yaxshi mahni imish..
Qaya-Ey heyat ne qeribesen
http://youtube.com/watch?v=wGN9dJftsN8
Lara Fabian"You are not from here"
Butun xarici mahnilar oteridi...Esas milli musiqilerdi..Siz ozunuzdan ne vaxta qeder qacacaqsiniz???
Butun xarici mahnilar oteridi...Esas milli musiqilerdi..Siz ozunuzdan ne vaxta qeder qacacaqsiniz???
Mylene Farmer -Love them all
Funda Arar karartma günleri...
--------------------------------------------------------------------------------
Gökhan Kırdar - A kadın
Emilie Autumn -Dead is The NeW Alive---SAW IV də
Azəri musiqisini dinlədiyini yazmamisan,ona görə bax sən yazdiqlarini kopyaladim.
Mənə də çox maraqlidir:
SİZ ÖZÜNÜZDƏN NƏ VAXTA QƏDƏR QAÇACAQSİNİZ?
Mylene Farmer -Love them all
Funda Arar karartma günleri...
--------------------------------------------------------------------------------
Gökhan Kırdar - A kadın
Emilie Autumn -Dead is The NeW Alive---SAW IV də
Azəri musiqisini dinlədiyini yazmamisan,ona görə bax sən yazdiqlarini kopyaladim.
Mənə də çox maraqlidir:
SİZ ÖZÜNÜZDƏN NƏ VAXTA QƏDƏR QAÇACAQSİNİZ?
mende yox idi milli mahnılar ...indi var qulaq asıram...bir de men özümnen qaçmıram...mesajımdakı hedef müeyyendi..öz mahnılarımızı sevmiyenler üçün nezerde tutmuşam...
...ABBA - Dancing Queen...
ABBA - The winner Takes İt All
Ex-nihilo
20.12.2007, 12:31
Mənim üçün günün mahnısı. Ən çox sevdiyim mahnılardan biri.
Candan Erçetin - Onlar yanlış biliyor. (http://www.boxca.com/11VLVZI5QCSH/Candan Ercetin - Onlar Yanlis biliyor.mp3/)
Buyurun sizdə yükləyin, dinləyin.
Puslu soğuk hava
Dökülen yapraklar
En sevdiğim mevsimdi
Sarı sonbahar
Artık değil
Kalbimde hüzün
Aynada üzgün yüzüm
Beni tanıyanlar
Buna birisi sebep diyor
Susuyorum (Gülüyorum)
Yaptığım birçok şeyin
Hiçbir amacı yok
Fotoğraflar çekmecede
Anılarım direniyor
Arkadaşlar nefretle
Buna o sebep diyor
Bir ben gerçeği biliyorum ve
Gizlice ağlıyorum
Onlar yanlış biliyor
Kimsenin suçu değil bu
Onun suçu değil bu
Kader oyunu değil bu
Bu benim suçum
day-day ALLAH razi olsun men o mahnini chox axtarirdim chox sagol gerchekdende chox dinelsemde bezmeyeceyim mahnilardan biridir...:) :inlove:
Green Day-Wake me up when september ends.
Cilgin_Azeri
21.12.2007, 13:55
Akif Islamzade - Ala gozlum. Dogurdanda yeri var bu mahninin.Ne qeder qulag assamda bezmirem bu mahnidan.
Akif Islamzade - Ala gozlum. Dogurdanda yeri var bu mahninin.Ne qeder qulag assamda bezmirem bu mahnidan.
Menim de bu mahni cox xoshuma gelir...Surer mahni+Super ifa....Halal olsun...:idea:
Lara Fabian--You"re Not From Here
Zveri-Napitki Pokrepche...:hey:
Lady_in_Black
25.12.2007, 13:39
Teoman - sevdim seni bi kere
BIR DAY-DAYIMIN yazdigi mahni,biyde chi--mor ve otesi-kuchuk sevgilim:inlove:
BIR DAY-DAYIMIN yazdigi mahni,biyde chi--mor ve otesi-kuchuk sevgilim:inlove:
oldurufsen eyy temiz danishiginnan...
oldurufsen eyy temiz danishiginnan...
seninde xoshun gelmir?mene gishgiydin?:(
seninde xoshun gelmir?mene gishgiydin?:(
ehh ozun bilersen...men kimem ki sene qishqirim?bezi sozlerini oxumaq cetindi..
ehh ozun bilersen...men kimem ki sene qishqirim?bezi sozlerini oxumaq cetindi..
yooo ESTEGFIRULLAH bibi ele deme,sen menim forumbibimsen)...kimin xohu gelmirse deyir o adamla ele danishmiram...yazilarimizi silecekler:D
yooo ESTEGFIRULLAH bibi ele deme,sen menim forumbibimsen)...kimin xohu gelmirse deyir o adamla ele danishmiram...yazilarimizi silecekler:D
ay bapbalaca,,, saaa dedim ki maaa birce defe bibi deyebilersen..sen uje meni radnoy bibi eledin...
Avril Lavigne-Don't tell me
Şebnem Ferah-Her kes bilsin isterim
irem-hayalet sevgilim:inlove:
JAMES BROWN-SEX MACHINE(get up):cool:
Bir inguş mahnısıdr.Amma ela oxuyur;) http://youtube.com/watch?v=x0XUbRCjQEE
O-Zone - Ma ya hi
o mahninin yaxwi vaxtlari variydihaa..ama indi biraz debden duwub diyesen
o mahninin yaxwi vaxtlari variydihaa..ama indi biraz debden duwub diyesen
Mənim dəb deyilən şeynən aram yoxdur..Mahnı çox xoşuma gəlir...
Haluk Levent-Bu aşk burada biter
Evlerinin önü boyalı direk-Öykü))
http://youtube.com/watch?v=nScNDOMJlWI
Mustafa Sandal-Fikra.
:inlove:
Ceza-Dertler biter mi.....
Mor ve Ötesi-Küçük sevgilim
Elshad Hose
08.01.2008, 01:41
Sevda Alekberzade (Get)
Elshad Xose Feat Zulfiyye(Ayli Gece) :2002:
Samire (Qayitdi Xeyallar)
Emmma (Tenhayam)
Tarkan (Ayrilik Zor)
Sevda Alekberzade (Get)
Elshad Xose Feat Zulfiyye(Ayli Gece) :2002:
Samire (Qayitdi Xeyallar)
Emmma (Tenhayam)
Tarkan (Ayrilik Zor)
5 -ne birden neter qulaq asırsan ?? 5 dene player açıfsan ?
pearl123
09.01.2008, 03:24
Yaşasın METAL! Yaşasın METALLİCA! Yaşasın ROCK!!! *mad**mad**mad*
Elshad Hose
09.01.2008, 12:53
5 -ne birden neter qulaq asırsan ?? 5 dene player açıfsan ?
09.01.2008, 21:11
Bu gün uzun müddətdən sonra Pİnk Floydun çoxdandır dinləmədiyim "High Hopes" mahnısını dinlədim... həzzzzz.......
Duman-içerim ben bu akşam
Polad Bübüloğlu-Ne boysa ya stoboy.Bu mahnını ne qeder vax taxtarmışdım.Eladırrr
Elshad Hose
11.01.2008, 14:11
Tarkan"Arada Bir"
Class
Marilyn Manson "Cake And Sodomy" süper rackrok
Elshad Hose
11.01.2008, 19:22
Marilyn Manson "Cake And Sodomy" süper rackrok
http://youtube.com/watch?v=eTva0hCFgRc
pearl123
14.01.2008, 03:08
Marilyn Manson - Coma White
Canımçün əla mahnıdı! :ela:
Eyyub Yaqubov & 2 Pac -Tut ağacı:D:D
Azərin - Səni itirəndən .
Əla oxuyur.
Richard D. feat. Eros: "Enamorada"
Lady_in_Black
21.01.2008, 23:20
Sagopa Kajmer - Kopya kalpler...
Super mahnıdı!!!!:tongue:
pearl123
22.01.2008, 00:26
Anathema - Angelica...
Lady_in_Black
22.01.2008, 03:18
Şebnem Ferah - Sil baştan
pearl123
22.01.2008, 19:40
Nirvana - Love Buzz
Would you believe me when I told you
You're the quenn of my heart!
Please don't deceive me when I do you
Just aint the way it seems!
Can you feel my love buzzz?
Can you feel my love buzz?
can you feel my love buzz?
Can you feel my love buzzzzzzzzzzzz.....??
Suupppeeeerrr mahnıdır!!!!
Cehennem olsun bütün mahnılar
aaa heç eşitməmiçəm o mahnini kim oxuyur?:D
pearl123
22.01.2008, 20:00
:oldumgulm deyəyəsn başımız xarab olur axı yavaş-yavaş :oldumgulm yox, elə sənin odunu da Anathema söndürəcək... doom metal... -> lənətə gəlsin hər şey janrında... bax görürsən, rok hər dərdin dərmanıdır :wink:
VEHSICE_SEVGI
22.01.2008, 20:10
Bildikde sen rocka qulaq asa-asa lezvaliyirsan ozunu! kaski mende rock4u olardim hevesindesen bilirik! sen yaxsisi gitarani eline al mende sene sozler yazim sende bestele! 100% yaxsi alinacaq bilirem,biliremki taninmis simalardan olacaqsan! komeklik ede bilerem eger ifa elemek istesen)
:oldumgulm deyəyəsn başımız xarab olur axı yavaş-yavaş :oldumgulm yox, elə sənin odunu da Anathema söndürəcək... doom metal... -> lənətə gəlsin hər şey janrında... bax görürsən, rok hər dərdin dərmanıdır :wink:anathemanın da rockun da.....
VEHSICE_SEVGI
22.01.2008, 20:26
Usaqlar gozlerin acmamis
kucelere tullanir
bilmirsen atalar hallanir ya
analar hallanir..........
Buda cemiyyetimizin
bir faciyesidir
qadin ana betninde
vehsilikler toredir
ezabli-ezabli usaqlari
dunyaya getirir
kisi basqa yere
ana basqa yere yollanir
Usaqlar gozlerin acmamis
kucelere tullanir
bilmirem rock ifa elemek olar bu sozlernen ya yox
pearl123
22.01.2008, 21:25
:oldumgulm Allah sizi güıdürsün!
Bildikde sen rocka qulaq asa-asa lezvaliyirsan ozunu! kaski mende rock4u olardim hevesindesen bilirik! sen yaxsisi gitarani eline al mende sene sozler yazim sende bestele! 100% yaxsi alinacaq bilirem,biliremki taninmis simalardan olacaqsan! komeklik ede bilerem eger ifa elemek istesen)
Adə, mənimlə məzələnirsən? :D
anathemanın da rockun da.....
İnan, indi inandım :ohmy:
Usaqlar gozlerin acmamis
kucelere tullanir
Buda cemiyyetimizin
bir faciyesidir
qadin ana betninde
vehsilikler toredir
ezabli-ezabli usaqlari
dunyaya getirir
kisi basqa yere
ana basqa yere yollanir
Usaqlar gozlerin acmamis
kucelere tullanir
bilmirem rock ifa elemek olar bu sozlernen ya yox
Yoxxx... bir balaca populizm iyi gəlir... üstündə daha çox işləməlisən.. amma alınar :wink:
VEHSICE_SEVGI
22.01.2008, 21:53
bir balaca populizm iyi gəlir... :wink:
populizm elesem enflasyon dusukluyu olur albununde:wink:
p.s halka itab etmem)
pearl123
22.01.2008, 22:06
Səncanın, mənimlə türk dilində danışma. türklərə allergiyam yaranıb:)
Sevgili Vəhşi, neçə saatdır bu forumda nə gəzirsən? Ay balam, sənin işin-gücün yoxdur?
VEHSICE_SEVGI
22.01.2008, 22:10
sen deyen elede cox deyil 5-6 saat olar!
noolub isimi gormek isteyirsen?)
pearl123
22.01.2008, 22:13
Vallah nə yalan deyim, görmək istəyirəm! bayaqdandır ürəksıxılmadan öləcəm!! Hətta gör ki, iki dəqiqədən bir foruma da girirəm. de görüm axşama nə işin var? məsələn musiqi yazmağa studiya tutmaq axtarışına çıxmağa nə deyirsən? ;)
VEHSICE_SEVGI
22.01.2008, 22:25
Studiya axtarislarina menecerim baxir!istesen onu cixardib seni menecerim ede bilerem) bu gunki isimdeki qumar olacaq onuda sen bacarmirsan bilirem cox sagol yenede komeyine gore)
qulaq asdigim mahninida deyim movzudan yayinmiyim;Mende insanam
pearl123
22.01.2008, 22:29
Mən də deyim: Slipknot - Death *mad**mad**mad*
P.S Vehşı, mən həyatımla çoxdan qumar oynamağa başlamışam... özü də əlasından...:dry:
Nirvana - Floyd The Barber:rolleyes:
Lady_in_Black
23.01.2008, 13:57
Sagopa Kajmer - Baytar...
Lady_in_Black
23.01.2008, 14:12
Pamela Spence _ istanbul..
bu qız çox tatlıdır yauuuuu
ring my bells`e qulaq asiram..
Lady_in_Black
23.01.2008, 14:50
Şebnem Ferah - Can kırıkları
pearl123
23.01.2008, 20:10
Mənim axırım hara gedir bilmirəm - Burzum - Dunkelheit həbsxanada yatan yerlatı rock dünyasının sakini öz mahnıları ilə məni əməlli-başlı dəli edir :wacko:
Aerosmith - Rag doll :wacko:
Yuxu - Xəzərin sahilində...
Usher & Alice Keys - My boo
bu gün nostalgiyanın havası vurub məni nəsə. köhnə xatirləri çox yad etmişəm...
AYNEL_UK
25.01.2008, 00:25
indi Iglesias dinleyirem Ring my Bells
Maxime Le Forestier - L'homme au bouquet de fleurs
Sinirleri çox sakitleşdirir..
Aerosmith - One Way Street
Emre Aydin - Belki bir gün özlersin
Pars Narkoterör - Jenerik
Tarkan-vay anam vay:happy:
miss_fantastica
02.02.2008, 15:59
Roya Don Gel
Lady_in_Black
05.02.2008, 15:40
Sagopa Kajmer feat Ceza - Neyim varki senden başka!!!
Lady_in_Black
05.02.2008, 15:54
Sagopa Kajmer - Monotonluk maratonu
NAYOMNIK
06.02.2008, 09:26
Ozum Rock a qulag asiram..Belede ise darixanda en sevdiyim mahni Emilia-Var Minut..
Lady_in_Black
11.02.2008, 03:53
Teoman - Istanbulda sonbahar
Lady_in_Black
11.02.2008, 05:18
Şebnem Ferah - Ben şarkımı söylerken
Lady_in_Black
13.02.2008, 14:20
Teoman - Paramparca
Elshad Hose
13.02.2008, 16:31
Elshad Hose Feat Samire -Ayli gece...(2001)
Lady_in_Black
13.02.2008, 16:45
Teoman Şebnem Ferah - İki yabancı
666_Joker_666
14.02.2008, 13:54
Yaxshi mahniya her zaman qulag asmisham.Menasiz mahnilar ozleri yaxshilarin yaninda eriyib gedir
Oqtay Agayev- Qaytar eshqimi
Milan - Səni sevən insan :dry:
Lady_in_Black
16.02.2008, 12:34
Hayko Çepkin - Son kez
Lady_in_Black
16.02.2008, 13:10
Emre Aydın - Tesadüfen..
Bjork - Army Of Me - Hemp
pearl123
18.02.2008, 23:11
PINK FLOYD - Comfortably Numb
Maksim-nostradamus..piano dile gelir)
http://youtube.com/watch?v=cymJu9FWW1E
Pentagram-Anatolia. eladı;)
http://youtube.com/watch?v=etRhdKgRhno&feature=related
I_dont_know
19.02.2008, 16:50
Paul Mauriat-Caught
:wink:
Lady_in_Black
20.02.2008, 14:35
Korn - Thoughtless
Mor Ve Ötesi-Büyük Düşler
Lady_in_Black
21.02.2008, 16:28
Pamela Spence _ Veda busesi
Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat
Sevə-sevə dinlədiyim Şopenin "Naktürn"ü və adını bilmədiyim əsərləri.Demək olar ki,hər gün canlı olaraq klassiklərin əsərlərini dinləmək məcburiyyətində qalıram:(
Elshad Hose
25.02.2008, 15:50
Sevda Elekberzade "Seve-Seve" Kohne mahnilardan olsada chox eladi.Bu mahnini dinlemekle yanashi reqs elemeyi de yaddan chixarmiyin=)
Ex-nihilo
25.02.2008, 19:43
2 Pac & Elton John - Ghetto Gospe (http://www.boxca.com/s69hoy4vybyq/2_Pac___Elton_John_-_Ghetto_Gospel.mp3.html)
Dinləyin və zövq alın.
Nirvana - Territorial Pissings *cool*
Elshad Hose
26.02.2008, 04:28
Deyirman "Ya Qarabag Ya lM"
Lady_in_Black
26.02.2008, 13:10
pamela spence - istanbul
Elshad Hose
26.02.2008, 18:25
Hal hazirda bu mahniya qulaq asiram
Ceza "Ben Alamazken"
Novbeti Track
Elshad Hose Feat& Spider: Ne Zlis
I_dont_know
29.02.2008, 02:03
Çox yavaş-lirik musiqi (ela musiqi olmasına baxmayaraq adını bilmirem :wacko:) dinleyirdim bayaq foruma baxarken, sanki baxmırdım-qerar qebul edirdim :mellow:
Istertdim ki, her kes Cafe Anatolia musiqisini dinlesin :)
Pentagram-Anatolia..xüsusi ile sonu lezzet eledi:wub:
http://youtube.com/watch?v=etRhdKgRhno&feature=related
Xoşladığım və zövq aldığım bütün mahnılar mənim üçün günün mahnısıdır.
MT-ana
Bir karış toprağına el değemezler mehmetçik burda oldukça!
Bu vatan onları bağrına bastıkça
Birlik oldukça
Birlikten kuvvet doğdukça
Analar mert mehmetler doğurdukça..
http://youtube.com/watch?v=fu6Lmsg8nfA
pearl123
06.03.2008, 13:15
PİNK FLOYD - sorrow
pearl123
08.03.2008, 12:07
Pink Floyd - Echoes
Sladkiy_malish
08.03.2008, 12:56
Roya - Gulum
Köhne sovet herbi marşı..çox xoşuma geldi http://youtube.com/watch?v=ZyNNLcpBMjg
cerberus
08.03.2008, 19:26
daughtry' den it's not over a qulaq asıram
amma teklıf edebıleceyım mahnılar M. manson- the nobodies. Evanescence- lithium. Breaking benjamin- diary of jane. İn flames- ordinayr story ve saıra hamısına qulaq asın eladılar
just one last dance-sarah connor
became_mad
13.03.2008, 23:20
Günümün mahnısı:
Get - İradə İbrahimova
Elshad Hose
14.03.2008, 06:57
Hal hazirda 14 mart seher saat 6 -ya qalib,bayirda yaz yagishi yagir.Indi ise Winapda Elshad Hosenin "Do Utro Tancuyet Qorod"mahnisidi.Bele deyek de gecenin dj-yi menem.Novbeti Mahni ise Qlikozadan gelecek "Dojd idyot"ela mahnidi lya lya lya dojd idyot potisham lya lya:)
LaL_RockeR
14.03.2008, 19:48
Hal hazirda 14 mart seher saat 6 -ya qalib,bayirda yaz yagishi yagir.Indi ise Winapda Elshad Hosenin "Do Utro Tancuyet Qorod"mahnisidi.Bele deyek de gecenin dj-yi menem.Novbeti Mahni ise Qlikozadan gelecek "Dojd idyot"ela mahnidi lya lya lya dojd idyot potisham lya lya:)
heee Qluk un o mahnisi dojd idet deyil..sneq idet adlanir:D
LaL_RockeR
14.03.2008, 19:53
bugunun menuda mende emilia big big world mahnisi oldu.yalniz mende deyil..bakinin ekser insanlarinda(selahiyetimden istifade edirem:))
beledeki...David Vendetta Bleeding heart,Freemasons Uninvited,Leona Lewis -better in time mahnisi helelik Playlistimdedir:)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd. Azərbaycan dilinə tərcümə: M.Pünhan və AzeriFire