PDA

View Full Version : Sevgisiz intim!

Bokkacho
15.02.2007, 09:36
Bu gun bele bir movzu ile sizi narahat edecem. Maraqli bir movzudur. Esasen bu haqda dushundukleriniz. Amma mence bu acacagim movzuda semimiyyetli olmaq daha vacibdir.

Sizce insan sevmediyi insan ile intim munasibetinde lezzet alir ?? Sizin heyatinizda bele shey var ?? Sizce sevgi ile intim munasibet daha lezzetlidir yoxsa ferqi yoxdu ??

CaspiaN
15.02.2007, 15:37
Bu gun bele bir movzu ile sizi narahat edecem. Maraqli bir movzudur. Esasen bu haqda dushundukleriniz. Amma mence bu acacagim movzuda semimiyyetli olmaq daha vacibdir.

Sizce insan sevmediyi insan ile intim munasibetinde lezzet alir ?? Sizin heyatinizda bele shey var ?? Sizce sevgi ile intim munasibet daha lezzetlidir yoxsa ferqi yoxdu ??
Məncə müəyyən hiss varki o an gələndə zovqə uygun partnyorla intim əlaqədə olmaq zövq verər. Əslində elə sevginin bashlamasıda bialoji cəhətdən intim hisslərlə bağlıdı. məncə intim əlaqədə isə əsas partnyorlardan hər iki tərəfin zövq almasıdır. bu halda hər iki tərəf üçündə əla nəticədi. Əgər yalnız bir tərəf zövq alırsa məncə bu yarımçıqdır.

Romeo
15.02.2007, 15:39
Mence sevmediyin shexsle intim lezzeti olarr..!Men bele fikrileshirem.Sevdiyim shexsle intimde olmagi xoshlamiram..:)

No Problem
16.02.2007, 00:05
bilirsiz necediii? Eger senin o adama qarshi simpatiyan yoxdusa, o adamla intim munasibet sene o qeder de hezz vermeyecek :inlove: demirem adami gerek sevesen,ele de olmaz,amma hech olmasa onun neyise xoshuna gelmelidi ki onla intim munasibetde olarken heyvani hissleri yashamayasan. heyvanlar bir-birini harda ve nece geldi ..... her halda fikrimi basha sala bildim....

liberal
16.02.2007, 00:27

mende öz fikrimi bildirimdee,tam semimi deyecem.
men bir vaxtlar bele bir meqale oxumuşdum,kişilerle qadınların ferqli xüsusuiyyetleri.Orada esas müddüalardan biri;kişiler eks cinse aid olan istenilen partnyor ile cinsi elaqeye gire bilirler,hetta zehleleri geden biri olsa bele,qadınlar ise yalnız sevgi ve ya müeyyen hissler keçirdikleri ile.Mence burda reallıq var,kişi ehtiraslarına daha hakim ola bilmediyi vaxt gelende,pulla olsa bele,bunu etmeye mecbur olur ve bu zaman heçde sevgini veya her hansı bir hissi nezere almır!!!Yalnız fiziki ve cinsi teleblerini ödemek üçün bunu edir.
Amma tebiii ki,sevgi ile baş veren intim münasibetinin yerii heç bir hiss vere bilmez,mence bu artıq sevgi münasibetinin pik nöqtüsidir,bundan oyanası yoxdur....

CaspiaN
16.02.2007, 13:49
bilirsiz necediii? Eger senin o adama qarshi simpatiyan yoxdusa, o adamla intim munasibet sene o qeder de hezz vermeyecek :inlove: demirem adami gerek sevesen,ele de olmaz,amma hech olmasa onun neyise xoshuna gelmelidi ki onla intim munasibetde olarken heyvani hissleri yashamayasan. heyvanlar bir-birini harda ve nece geldi ..... her halda fikrimi basha sala bildim....
Məncə başa sala bildin.

liberal o məqalədə məncə bi qədər səhvlik var. çünki insan həqiqi mənada çox zəhləsi gedən biri ilə münasibət olsa olsa acıq çıxmaq üçün olar =) .. heç olmasa nəyisə xoşa gəlməlidi.

Abbas.M
19.02.2007, 16:37
Mence de sevmediyin bir insanla intim elaqede olmaq lezzet vermeyecek.Cunki sen onu sevmirsen ve bununla da heyvani hiss yaranir

xazar
20.02.2007, 03:55
Mən şəxsimsən götürərək o məqaləylə bağl deyə bilərəm ki, pulla olan intim münasibətdən istədiyim zövqü heç vaxt ala bilmərəm.. çünki qarşı tərəf bunu etçək xatirinə edəndə və zövq almayanda mənə də yarımçıq kimi gələr..
amma sevmədiyim, sadəcə simpatyam olan insanla intim münasibət qura bilərəm.. ümimilikdə isə məncə sevgiylə qurulan münasibətdə alınacaq həzz heç birşeylə ölçülə bilməz.. məncədə bu sevginin pik nöqtəsidir..

Babish
25.02.2007, 10:58
Mən şəxsimsən götürərək o məqaləylə bağl deyə bilərəm ki, pulla olan intim münasibətdən istədiyim zövqü heç vaxt ala bilmərəm.. çünki qarşı tərəf bunu etçək xatirinə edəndə və zövq almayanda mənə də yarımçıq kimi gələr..
amma sevmədiyim, sadəcə simpatyam olan insanla intim münasibət qura bilərəm.. ümimilikdə isə məncə sevgiylə qurulan münasibətdə alınacaq həzz heç birşeylə ölçülə bilməz.. məncədə bu sevginin pik nöqtəsidir..
normal sayıla biləcək intim əlaqənin qurulması üçün ən azınnan tərəflərdə bir-birinə qarşı simpatiya olmalıdı. sevgisiz və simpatiasız intim də o halda mümkün ola bilər ki kimsə artıq xəstədı. intim munasibət dəlisi. uje həmin kimsə fərqi yoxdu heyavni bir şəhvət hissi yoxsa həzz alınan normal intim əlaqə.normal diəndə ən əlası olacaq əgər partnyorunla aranda nəsə xüsusi bi hiss varsa

Seyid
03.03.2007, 18:37
Mence bu bir az mentalitete uygun olan bir sey deyil.Cunki Buyuk dinimiz Islamda da zinaliq cox boyuk gunah hesab edilir.Ozumde ise bele bir sey olmayib.:olmaz:

CaspiaN
04.03.2007, 00:13
Mence bu bir az mentalitete uygun olan bir sey deyil.Cunki Buyuk dinimiz Islamda da zinaliq cox boyuk gunah hesab edilir.Ozumde ise bele bir sey olmayib.:olmaz:
Din məsələsinə görə razıyam.. dediklərində həqiqət çooxdu .. amma heyifki ele mühit formalaşıbdıki bunu hamı edir.. Xosenin bir mahnısı var sözləri olduğu kimi yadımda deyil amma mənası belədirki zinadan qayıdır namaz qılıb yatır ....

alfonzo
05.03.2007, 02:57
Din məsələsinə görə razıyam.. dediklərində həqiqət çooxdu .. amma heyifki ele mühit formalaşıbdıki bunu hamı edir.. Xosenin bir mahnısı var sözləri olduğu kimi yadımda deyil amma mənası belədirki zinadan qayıdır namaz qılıb yatır ....

seninle razıyam artıq heçkes dinle maraqlanmır hamı hamının ağlında tek birşey war oda intimdi
:olmaz:

Kaktus
11.03.2007, 22:40
Sexsen mene sevmediyim insan hec barmagi ile de toxuna bilmez.onda qala intim elaqe:inlove: .mence sevgi olmalidi,ancaq ele insanlar var ki,onlar ucun ferqi yoxdu.

CaspiaN
12.03.2007, 14:04
sevgidə intim olanda bu kluminasiya nöqtəsinə çatdırır iki insan arasında olan əlaqəni .. ancaq az bir qisim insanlar yalnız sevdikləri ilə intim əlaqələr yaşamağa üstünlük verir.. əksər vaxtı hansıkı elə həddə çatırki artıq bu ehtiyac olur onda sevmədiyi ilə intim əlaqə yaşaya bilər.. amma bu da o demək deilki mənim fikrimcə zəhləsi gedənlə belə əlaqədə olsun insan.. heç olmasa müəyyən qədər simpatiyası olmalıdı =)

GLOBAL DEEJAYS
01.04.2007, 06:32
mence sevgi olmadanda seksin en ustun zirvesine chatmaq olar.Olub ki,evvelce beyenmediyim bir qadin sonradan oz isteyini,ve menim isteklerimi nezere alaraq mene xususi hezz alma shansi verib.Yeni partnyordan chox shey asilidir.

Xose
29.04.2007, 19:41
Yox qaqas sen sefsen sen fikirlesdiyini hami fikirlese bilmez intmi de inkisaaf edirem genclerdi hel deyil usaqlar desin men yalan deyiremse!~!!!!!!

alfonzo
29.04.2007, 21:58
mence sevgi olmadanda seksin en ustun zirvesine chatmaq olar.Olub ki,evvelce beyenmediyim bir qadin sonradan oz isteyini,ve menim isteklerimi nezere alaraq mene xususi hezz alma shansi verib.Yeni partnyordan chox shey asilidir.
GLOBAL DEEJAYS ne ele deyirsen ki men görüşdüylerimle çok ehtiraslı günlr geçirdim ama heç birini sevmirdim ne olsun ki senin özünden aslıdır mence

Sladkiy_malish
04.05.2007, 23:01
niye olmur ki ele olur o bir mesele var eee yastig meselei bax o olandan sora ele olur ki karoche uzune yastig........

alfonzo
08.05.2007, 19:59
niye olmur ki ele olur o bir mesele var eee yastig meselei bax o olandan sora ele olur ki karoche uzune yastig........

düz deyirsen mmaliyyechi gagaş halaldı sene menim adamısan :D

Sladkiy_malish
15.05.2007, 22:44
düz deyirsen mmaliyyechi gagaş halaldı sene menim adamısan :D

he de mence sevgi shert deyil...qarshindakina simpatiyan oldusa yeter

bullet
16.05.2007, 13:18
Bes goresen intimsiz sevgi ola biler??

CaspiaN
16.05.2007, 13:27
nədənsə mən hesab etmirəm . elə fikirləşirsizki bu ola bilər ?
məncə bu an insanların ən yaxın olduğu andı bir birinə və sevdiyi insana hamı yaxın olmaq istər

bullet
16.05.2007, 17:02
Nedense Remark yadima dushdu...Remarkin eger Zefer tagi romanina baxsan orada her shey aydin yazilib...Mence sevgi iki insanin intim yaxin olmasi uchun bir vasitedir...Bunu heyat ozu subut edib...

alfonzo
18.05.2007, 12:42

mence bu mümkündür en azından elene qeder " hayatda ele insanlar varki sevdiyine dohunmurlar toy gününe qeder xanımlarını gelinli duvaklar içinde görmrk isdeyirler"

Lady_in_Black
18.05.2007, 13:57
Men burdayam dashdamiyin meni...Men qizlarin adindan danishiram.mence qizlarin sevdiyi adamla aile gurdugda o heyatida yaxshi olar adi heyatida...lap utandim eee:polis:

k_a
03.07.2007, 16:15
Men burdayam dashdamiyin meni...Men qizlarin adindan danishiram.mence qizlarin sevdiyi adamla aile gurdugda o heyatida yaxshi olar adi heyatida...lap utandim eee:polis:

ESLINDE HECH DE ELE OLMUR ,,,(MENCE).. HER SHEY SEVGI ILE BITMIR COX HEYIF KI..
B.L -LE RAZIYAM...BULLETLE DE...
menim fikrimce aile heyatindan sonra sevgi ne ilese evez olunur...qarshindakinda nese seni maraqlandira bilecek yeni bir xususiyyet tapmadiqda her hsye adileshir,,ele en pisi bu adileshmedir..yeqin meni basha dushdunuz:))))))))))))))

CaspiaN
03.07.2007, 16:26
tamamilə düz deyirsən ...
xəstə ilə psixoloq arasındakı danışıqdan sitat:
Mən yoldaşımı çox sevib elənmişəm və hələdə çox sevirəm. bizim artıq övladlarımız da var ancaq intim həyatda o məni qane eləmir. buna sadəcə bir işmiş, məcburiyyətmiş kimi yanaşır. sadə və yalın məşğuliyyətdən sonra heç bir söz demədən başını çevirib yatır. onu indiyə qədər altadmamışam. ancaq artıq aldatmağı fikirlərşirəm . intim həyatımız çox maraqsızdır

məncə də b.l. düz deyir. intim sevginin məntiqi davamıdır. ancaq sevgisizdə intim olur. bu tərəflərin bədən uyuşmağı ilə , fantazıya uyuşmağı ilə üst üstə düşür ..

bullet
03.07.2007, 21:37
Elbette olar...Mence intimsiz devgi olmadigi uchun bele sheyler olur...Men yaxshi qebul edirem....Hemde sevgi geldi gederdi amma intim heyatin en vacib elementlerinden biridir

VEHSICE_SEVGI
29.08.2007, 07:41
Sevgi mence seks deyil!birinin bir pozada gorursen ve ona qarsi intim huceyrelerin qiciqlanir ve onun bedeninde oz fantaziyalarini yaradirsan!
Mende 2 nefer var birine sinpatiyam var sevdiyim birisi deyil sadece onunla sohbet etmek ve problemlerimi bolusmek xosuma gelir bir birimizide cox gozel basa dusuruk menim o insana qarsi nese hansisa pis fikir yaranmayib eksine hormet ve qaygiyla yanasiram cunku muasir ve herseyi basa dusen bir insandi!!!!intim hisiyle yasadigim biri vardi ona qarsi olan intim hisslerim nece ildiki sonmurde!sonmesinide istemirem hardasa biliremki hemin insanla yenede intim munasibetinde ola bilerem bu hisslerin sonmemesi ucun onunla intim munasibetinde olmuram!her ne ise men cox uzun yazardim qisasi seksi sevgiye ait elemek duz deyil hardasa onunda ozu intim sevgidi!basqa-basqa seylerdi!men biliremki menim buna qarsi olan hisslerimdi qarsimdaki insanin cazibesine gore!bunun cazibesine sahib olandan sonra biliremki her sey sonub gedecek...........
ESLINDE HECH DE ELE OLMUR ,,,(MENCE).. HER SHEY SEVGI ILE BITMIR COX HEYIF KI..
B.L -LE RAZIYAM...BULLETLE DE...
menim fikrimce aile heyatindan sonra sevgi ne ilese evez olunur...qarshindakinda nese seni maraqlandira bilecek yeni bir xususiyyet tapmadiqda her hsye adileshir,,ele en pisi bu adileshmedir..yeqin meni basha dushdunuz:))))))))))))))
Sizi basa dusdum hardasa!
Siz bu hissleri yasamisiniz mene maraqlidi?
ele danisdinizki ele bilki yasamisiniz.........Xais edirem meni basqa cur basa dusme!olani dedim,,,,,oK

A.H
30.08.2007, 16:58
Sevgisiz intim oglanlar ucun mumkundur,niye de olmasin,onlar ucun ne ferqi var ee?Amma qizlar (istisnalari nezere almiram)ucun mence mumkun deyil,dusunmek bele iyrencdir

bullet
30.08.2007, 17:21
Sevgisiz intim oglanlar ucun mumkundur,niye de olmasin,onlar ucun ne ferqi var ee?Amma qizlar (istisnalari nezere almiram)ucun mence mumkun deyil,dusunmek bele iyrencdir

Bu cavabi oxuyandan sonra yadima "Gundelik"filmi dushdu..Filmde ozune gundelik tutan bir qizdan danisilir...
Duzdur oglanlar uchun mumkundu...Amma nezere lazimdir ki bu iki terefli oyundur..Qarshi terefe bes ne yazaq?? Mumkun+mumkune???

A.H
31.08.2007, 13:40
Bu cavabi oxuyandan sonra yadima "Gundelik"filmi dushdu..Filmde ozune gundelik tutan bir qizdan danisilir...
Duzdur oglanlar uchun mumkundu...Amma nezere lazimdir ki bu iki terefli oyundur..Qarshi terefe bes ne yazaq?? Mumkun+mumkune???
Qarsi teref,sen dediyin o "mumkune" men dediyim o "istisnala"ra aiddir

bullet
31.08.2007, 16:36
Qarsi teref,sen dediyin o "mumkune" men dediyim o "istisnala"ra aiddir
O istisnalar balaca olanda he..Amma boyuyurler ve heyati gorurler ve anlayirlar... Burda demek olmaz ki oglanlar uchun ne ferqi var ..Niye ki ??bizi de danlayirlar axi... Biz oglanlar qadinlar kimi o qeder de hiyleger deyilik axi..Qadinlar ise hiyleger olurlar..Bes eshitmemisen Mark tvenin bu sozlerini "Mushina durak a jenshina dyavolskaya dura"Tercumseini istesen yazaram eger cetinlik ceksen...Neis esen meni o qeder de basha dushmersen...hardasa belke de yox basha dushersen indi hami her seyi cox yaxshi bilir amam ozunu bilmeyen kimi gosterir

A.H
01.09.2007, 16:35
O istisnalar balaca olanda he..Amma boyuyurler ve heyati gorurler ve anlayirlar... Burda demek olmaz ki oglanlar uchun ne ferqi var ..Niye ki ??bizi de danlayirlar axi... Biz oglanlar qadinlar kimi o qeder de hiyleger deyilik axi..Qadinlar ise hiyleger olurlar..Bes eshitmemisen Mark tvenin bu sozlerini "Mushina durak a jenshina dyavolskaya dura"Tercumseini istesen yazaram eger cetinlik ceksen...Neis esen meni o qeder de basha dushmersen...hardasa belke de yox basha dushersen indi hami her seyi cox yaxshi bilir amam ozunu bilmeyen kimi gosterir
Tercumeye ehtiyac yoxdur,amma sen deyesen "istisna"naları düz başa düşməmisən.Bir də yazmısan ki,bizi də danlayırlar,ne olsun ki,bu nəyi dəyişdirib səncə?

bullet
01.09.2007, 16:44
Tercumeye ehtiyac yoxdur,amma sen deyesen "istisna"naları düz başa düşməmisən.Bir də yazmısan ki,bizi də danlayırlar,ne olsun ki,bu nəyi dəyişdirib səncə?
Istisnalar sozu mene gore behaner sozuyle beraber gelir nese...Ola bilsin ki sehf edirem...
ele mesele ondadir ki hechne deyishmir...Valideynler ele bilirler ki neyise etmekle neyise deyishecekler...Esla...Sadece biraz cekinerem Sonra yene de oz bildiyim... Indi sene ele gelir ki senin valideynlerin ne deyirse duz deyir ve ya sen hemishe onlarin sozune qulaq asacaqsan...vaxt gelecek heyatinda nelerse catmiyacaq nelerise ozun etmek isteyecen ki buda mutleq olacaq onda valideynler artiq ikinci planda olacaq onda belke menim bu sozlerimi yadiva salarsan:))

A.H
01.09.2007, 16:53
Istisnalar sozu mene gore behaner sozuyle beraber gelir nese...Ola bilsin ki sehf edirem...
ele mesele ondadir ki hechne deyishmir...Valideynler ele bilirler ki neyise etmekle neyise deyishecekler...Esla...Sadece biraz cekinerem Sonra yene de oz bildiyim... Indi sene ele gelir ki senin valideynlerin ne deyirse duz deyir ve ya sen hemishe onlarin sozune qulaq asacaqsan...vaxt gelecek heyatinda nelerse catmiyacaq nelerise ozun etmek isteyecen ki buda mutleq olacaq onda valideynler artiq ikinci planda olacaq onda belke menim bu sozlerimi yadiva salarsan:))
He,istisnalari basa dusmemisen,ya da men belke de fikrimi ifade elemek ucun sehv sozu secmisem,neyse...Kim dedi ki,men valideynlerin hemise haqli oldugunu dusunurem,esla,eger meni realda tanisaydin qetiyyen bele demezdin,inan mene:)Belke yasim azdir,amma gelecekde kiminse sozu ile oz isteklerimden vaz kecenlerden deyilem

bullet
01.09.2007, 16:59
He,istisnalari basa dusmemisen,ya da men belke de fikrimi ifade elemek ucun sehv sozu secmisem,neyse...Kim dedi ki,men valideynlerin hemise haqli oldugunu dusunurem,esla,eger meni realda tanisaydin qetiyyen bele demezdin,inan mene:)Belke yasim azdir,amma gelecekde kiminse sozu ile oz isteklerimden vaz kecenlerden deyilem
Men konkret senin haqqinda yazmadim..Sadece bilirem ki bu problemler var ona gore senin yashadigin problemleri mende yashamisham indi senin novbendir:))...
Sohbet sevgisiz intimnen gedirdi :)) Butun bunlari ona gore yaziram ki qiragdan bu iyrenc gorsene biler amma ele deyil... Bu sadece heyatdir ve bele de olmalidir...Bezileri burda qadin azadliginnan danishir ...Bizde ele bilirler ki kishiler azaddir kiminle istese sevishe bilerler onlara hech kim hechne demir...Yox ele deyil...Inan mene ki Indi bakida qadinlar kishilerden daha cox azad daha cox sozu kechendir...

A.H
01.09.2007, 17:08
Men konkret senin haqqinda yazmadim..Sadece bilirem ki bu problemler var ona gore senin yashadigin problemleri mende yashamisham indi senin novbendir:))...
Sohbet sevgisiz intimnen gedirdi :)) Butun bunlari ona gore yaziram ki qiragdan bu iyrenc gorsene biler amma ele deyil... Bu sadece heyatdir ve bele de olmalidir...Bezileri burda qadin azadliginnan danishir ...Bizde ele bilirler ki kishiler azaddir kiminle istese sevishe bilerler onlara hech kim hechne demir...Yox ele deyil...Inan mene ki Indi bakida qadinlar kishilerden daha cox azad daha cox sozu kechendir...
Ay Bullet,axi niye real danismirsan,kisiler sevisse uzaqbasi danlanacaqlar,sen dediyin kimi yene de oz bildiyini edecekler sonra,ancaq qadin eyni hereketi elese?Bax bir misal cekim,ailede kisi qadina xeyanet edirse bir az dava-dalas olacaq ve sonra her shey evvelki qaydasina qayidacaq,ancaq qadin erine xeyanet elese o doyulecek,soyulecek ve bosanilacaq(hele xeyanete gore oz arvadlarini vehsice qetle yetiren kisileri demirem)Bezi forumdaslar yazib ki,guya arvadi kisinin intim telebatini odemediyi ucun ona xeyanet etmek isteyirmis,ne bilim bos-bos seyle rve coxlari da bunu haqli imis kimi normal qarsiladilar.Onda kisi de qadinin telebatini odemeyende qadin xeyanet elese bunu normal qarsilaya bilersiz?Neyse,demirem ki qadinlar bele pis islerle mesgul olsunlar,eksine ,men bunun eleyhineyem,amma kisilere de eyni munasibet gosterilsin de.

bullet
01.09.2007, 17:15
Ay Bullet,axi niye real danismirsan,kisiler sevisse uzaqbasi danlanacaqlar,sen dediyin kimi yene de oz bildiyini edecekler sonra,ancaq qadin eyni hereketi elese?Bax bir misal cekim,ailede kisi qadina xeyanet edirse bir az dava-dalas olacaq ve sonra her shey evvelki qaydasina qayidacaq,ancaq qadin erine xeyanet elese o doyulecek,soyulecek ve bosanilacaq(hele xeyanete gore oz arvadlarini vehsice qetle yetiren kisileri demirem)Bezi forumdaslar yazib ki,guya arvadi kisinin intim telebatini odemediyi ucun ona xeyanet etmek isteyirmis,ne bilim bos-bos seyle rve coxlari da bunu haqli imis kimi normal qarsiladilar.Onda kisi de qadinin telebatini odemeyende qadin xeyanet elese bunu normal qarsilaya bilersiz?Neyse,demirem ki qadinlar bele pis islerle mesgul olsunlar,eksine ,men bunun eleyhineyem,amma kisilere de eyni munasibet gosterilsin de.
Bilirsen sene bir sirr achim...Kishiler arvadbaz olmasa bu biraz pis basha dushulur:)) Eger sene kimse dese ki gozum sende bashqa hech kimi gormur inanarsan???Yolda gozel bir sexy qadin kechende butun mashinlar ele ichinde mende olmaqla hami ona baxir...Axi bu tebietdi...Insansiq duzdu amma tebietin bir hissesiyik...Ele qadinlar var ki xeyaneti bilende hech vaxt bagishlamirlar elesi var ki bagishlayir...Qadin da xeyanet edende bagishlanmaz axi...Axi bir seyi anlamaq lazimdir ki eger edilen xeyanet bilinse onda adi xeyanet olar ..Bilinmese ise eylence..Heyat davam edir...Mene ustu acilmagi maraqli deyil..ustu acildi mende getdim oldurdum bir 20 il verdiler heyat nece de gozledi ...Yox mesele ondadir ki qadinlar bizim cemiyeytde intelektual sexsual cehetden helem cox geri qalirlar...Qedim adet enenlerden el cekmirler....Onda kishiyede maraqli olmur

A.H
01.09.2007, 17:30
Bilirsen sene bir sirr achim...Kishiler arvadbaz olmasa bu biraz pis basha dushulur:)) Eger sene kimse dese ki gozum sende bashqa hech kimi gormur inanarsan???Yolda gozel bir sexy qadin kechende butun mashinlar ele ichinde mende olmaqla hami ona baxir...Axi bu tebietdi...Insansiq duzdu amma tebietin bir hissesiyik...Ele qadinlar var ki xeyaneti bilende hech vaxt bagishlamirlar elesi var ki bagishlayir...Qadin da xeyanet edende bagishlanmaz axi...Axi bir seyi anlamaq lazimdir ki eger edilen xeyanet bilinse onda adi xeyanet olar ..Bilinmese ise eylence..Heyat davam edir...Mene ustu acilmagi maraqli deyil..ustu acildi mende getdim oldurdum bir 20 il verdiler heyat nece de gozledi ...Yox mesele ondadir ki qadinlar bizim cemiyeytde intelektual sexsual cehetden helem cox geri qalirlar...Qedim adet enenlerden el cekmirler....Onda kishiyede maraqli olmur.
"Yox mesele ondadir ki qadinlar bizim cemiyeytde intelektual sexsual cehetden helem cox geri qalirlar...Qedim adet enenlerden el cekmirler....Onda kishiyede maraqli olmur"

Ne demek istediyini anlayiram Bullet,amma men dediklerimde de gercek var=)Son bir shey de soyleyim,ustu acilmayanda eylence olur dedin,bax buna teessuf eledim,cunki gorunur sen ancaq bu dunya ucun yasayirsan,axiretde ise hec neyin ustu bagli qalmayacaq.Vessalam,bu movzunu baglayaq isteyirsen=)

bullet
01.09.2007, 19:02
.
"Yox mesele ondadir ki qadinlar bizim cemiyeytde intelektual sexsual cehetden helem cox geri qalirlar...Qedim adet enenlerden el cekmirler....Onda kishiyede maraqli olmur"

Ne demek istediyini anlayiram Bullet,amma men dediklerimde de gercek var=)Son bir shey de soyleyim,ustu acilmayanda eylence olur dedin,bax buna teessuf eledim,cunki gorunur sen ancaq bu dunya ucun yasayirsan,axiretde ise hec neyin ustu bagli qalmayacaq.Vessalam,bu movzunu baglayaq isteyirsen=)
Axi niye bele dusuhnursen ki men ancaq bu dunya ucun yashayiram...?? Sohebt menden getmir ve hemde men heqiqeti soyledim..Niye ki coxlari bu forumda heqieti sevir axi

A.H
01.09.2007, 19:13
Axi niye bele dusuhnursen ki men ancaq bu dunya ucun yashayiram...?? Sohebt menden getmir ve hemde men heqiqeti soyledim..Niye ki coxlari bu forumda heqieti sevir axi
Cunki seni ishin ustunun acilib acilmamagi maraqlandirir,duz ve ya sehv oldugu deyil Qisacasi,sen olanlardan danisirsan,mense olmasi gerekenden.

bullet
01.09.2007, 19:21
Cunki seni ishin ustunun acilib acilmamagi maraqlandirir,duz ve ya sehv oldugu deyil Qisacasi,sen olanlardan danisirsan,mense olmasi gerekenden.
hmm bax indi...Kiminse sehf ve ya duz olmasini hec cure subut ede bilmersen....Hech turmede oturan da ozunu gunahkar bilmir...Duzu bu chox uzun sohbetdir...Amma cox yaxshi haldir ki sen axira kimi getdin:)...
Men qadini hemishe guclu saymisham her bir halda...Sadece qadini evde zornan otuzdurmaqla hechne etmey olmaz ...Fantaziyani ki elinden ala bilmerik...Bu heyatdi..her sey olur...Insanlar xoshbext olmaq isteyirler...Bu yaxinlarda Osmanli dovrunde turkiyede boshanmalarin sebebini oyrendim yeni statistik melumatlarla 98 faiz xeyanet ustunde ve inan ki onun yaridan coxu qadinlarin payina dushur...demek isterdim ki yani men her seyi tam istediyim kimi yaza bilmirem cunki aramizda bir sedd var,her pis gorsenen sey bir hal o qeder de pis olmaya biler.her qurulan aile xoshebxt olmaya biler ve her bir insan hardasa ozunun istediyi birini axtarir bu senin ve menim gozumde xayanet onun gozunde ise duz hereketdir

A.H
01.09.2007, 19:35
hmm bax indi...Kiminse sehf ve ya duz olmasini hec cure subut ede bilmersen....Hech turmede oturan da ozunu gunahkar bilmir...Duzu bu chox uzun sohbetdir...Amma cox yaxshi haldir ki sen axira kimi getdin:)...
Men qadini hemishe guclu saymisham her bir halda...Sadece qadini evde zornan otuzdurmaqla hechne etmey olmaz ...Fantaziyani ki elinden ala bilmerik...Bu heyatdi..her sey olur...Insanlar xoshbext olmaq isteyirler...Bu yaxinlarda Osmanli dovrunde turkiyede boshanmalarin sebebini oyrendim yeni statistik melumatlarla 98 faiz xeyanet ustunde ve inan ki onun yaridan coxu qadinlarin payina dushur...demek isterdim ki yani men her seyi tam istediyim kimi yaza bilmirem cunki aramizda bir sedd var,her pis gorsenen sey bir hal o qeder de pis olmaya biler.her qurulan aile xoshebxt olmaya biler ve her bir insan hardasa ozunun istediyi birini axtarir bu senin ve menim gozumde xayanet onun gozunde ise duz hereketdir
Yox,men kiminse sehv oldugunu yox,emelin(yeni kisilerin intimle mesgul olmasi)sehv oldugunu demek istedim.Menden olsa lap axira qeder gederem ,amma movzudan uzaqlasmaq istemirem=))Bir de ki hec birimiz bir-birimizin fikrini deyisdire bilmeyeceyik,men ne olursa olsun qadinlarin,sen de kisilerin movqeyindesen:)Statistik gostericiler ise Turkiye milletine aiddir,bize yox=),biz Azerbaycan cemiyyetinden danisiriq axi

bullet
01.09.2007, 19:50
Yox,men kiminse sehv oldugunu yox,emelin(yeni kisilerin intimle mesgul olmasi)sehv oldugunu demek istedim.Menden olsa lap axira qeder gederem ,amma movzudan uzaqlasmaq istemirem=))Bir de ki hec birimiz bir-birimizin fikrini deyisdire bilmeyeceyik,men ne olursa olsun qadinlarin,sen de kisilerin movqeyindesen:)Statistik gostericiler ise Turkiye milletine aiddir,bize yox=),biz Azerbaycan cemiyyetinden danisiriq axi
:)) Dogrudan haa...Niye kishiler intimle meshgul olmamalidir axi???Dogrudan chox qeribedir...Ne ferqi var qadin ele qadindir..turkiyede ya afrikada...Eksine men qadinlarin movqeyindeyem...sadece isteyirem ki camaat bele seyleri qebul elesin...Bu var ve olacaq

A.H
01.09.2007, 19:59
:)) Dogrudan haa...Niye kishiler intimle meshgul olmamalidir axi???Dogrudan chox qeribedir...Ne ferqi var qadin ele qadindir..turkiyede ya afrikada...Eksine men qadinlarin movqeyindeyem...sadece isteyirem ki camaat bele seyleri qebul elesin...Bu var ve olacaq
Sence ferqi yoxdur?Bu dediyine belke hec ozun de inanmirsan:D.Sen demisken,mueyyen sedd var ki,achq-aydin yazmaga mane olur,amma bezi sheyleri yazmasam olmur.Kisiler bes niye aile heyati qurur ki,getsin yoldasi ile intimle mesgul olsun da.O ki qaldi qebul elemeye,qadinlar bunu cooooooooooxdan qebul edibler,raziyam,bu var ve olacaq da,duz dedin

bullet
01.09.2007, 20:04
Sence ferqi yoxdur?Bu dediyine belke hec ozun de inanmirsan:D.Sen demisken,mueyyen sedd var ki,achq-aydin yazmaga mane olur,amma bezi sheyleri yazmasam olmur.Kisiler bes niye aile heyati qurur ki,getsin yoldasi ile intimle mesgul olsun da.O ki qaldi qebul elemeye,qadinlar bunu cooooooooooxdan qebul edibler,raziyam,bu var ve olacaq da,duz dedin
Nryin ferqi yoxdur...??Men demirem ki getsin hami xeyanet elesin..sadece bunlar olan seydir....Yeni demek isteyirem ki qarshi terefden cox sey asilidr

A.H
01.09.2007, 20:10
Nryin ferqi yoxdur...??Men demirem ki getsin hami xeyanet elesin..sadece bunlar olan seydir....Yeni demek isteyirem ki qarshi terefden cox sey asilidr
Yazmisan ne ferqi var,afrikan,turk ,qadin her yerde qadindir,men de sual verdim ki,dogurdan ferqi yoxdur?Meselen,ingilis xanimi ile azeri xanimi eynidir?Neyse,bu movzunu ozum ucun baglayiram,daha dogrusu deyishmeni:))))

bullet
01.09.2007, 21:02
Yazmisan ne ferqi var,afrikan,turk ,qadin her yerde qadindir,men de sual verdim ki,dogurdan ferqi yoxdur?Meselen,ingilis xanimi ile azeri xanimi eynidir?Neyse,bu movzunu ozum ucun baglayiram,daha dogrusu deyishmeni:))))
Yox eyni deyil....Sadece qadin ele qadindir...Movzuda ele bir qebahetli nese yoxdur:))

A.H
01.09.2007, 22:04
Yox eyni deyil....Sadece qadin ele qadindir...Movzuda ele bir qebahetli nese yoxdur:))
Yaxşi onda çürüdek:)))))))))))))))))))))

bullet
01.09.2007, 22:11
Yaxşi onda çürüdek:)))))))))))))))))))))
Ozun de yaxshi bilirsen ki men duz deyirem:)) Bezi yerlerde razilashiramda:))

A.H
01.09.2007, 22:26
Ozun de yaxshi bilirsen ki men duz deyirem:)) Bezi yerlerde razilashiramda:))
Sen duz deyirsen,yeni real olani deyirsen,amma haqli deyilsen,ozu de hec deyilsen

bullet
01.09.2007, 22:32
Sen duz deyirsen,yeni real olani deyirsen,amma haqli deyilsen,ozu de hec deyilsen
Bu haqsiz dunyada hech kim haqili deyil eger haqli neise axtarmaq isteyirsense onda en azindan planeti deyishmek lazimdir:idea:

A.H
01.09.2007, 22:39
Bu haqsiz dunyada hech kim haqili deyil eger haqli neise axtarmaq isteyirsense onda en azindan planeti deyishmek lazimdir:idea:
Yerinde olsaydim cumleni bele qurardim"Hec kim həmişə haqli deyil"Amma bu movzuda mən özümü haqli hesab edirəm,ola bilər basqa bir movzuda haqsiz olum,urəyini sixma,növbəti movzuda da sən haqli olarsan:oldumgulm

bullet
01.09.2007, 22:43
Yerinde olsaydim cumleni bele qurardim"Hec kim həmişə haqli deyil"Amma bu movzuda mən özümü haqli hesab edirəm,ola bilər basqa bir movzuda haqsiz olum,urəyini sixma,növbəti movzuda da sən haqli olarsan:oldumgulm
Ele de emek olar..Hec ureyimi sixmiram:)) Men axi oglanam:)))))))))))))))))))))))))))0

A.H
01.09.2007, 22:48
Ele de emek olar..Hec ureyimi sixmiram:)) Men axi oglanam:)))))))))))))))))))))))))))0
He,oglan olmaq her zaman omasa da,cox zaman ishe yarayir:D

bullet
02.09.2007, 00:21
He,oglan olmaq her zaman omasa da,cox zaman ishe yarayir:D
He qiz olmaq is demek olar ki her zaman ishe yarayir:))) Dogrudanda oglanlarin ishi bu dunyada cox cetindir:D

A.H
02.09.2007, 14:35
He qiz olmaq is demek olar ki her zaman ishe yarayir:))) Dogrudanda oglanlarin ishi bu dunyada cox cetindir:D
Deyesen movzu sevgisiz intim idi:))))))))Fikrinle ise yene de razi deyilem,eger oglan ve qiz olmagin ustunluklerini saysam,nisbet oglanlarin xeyrine olar(men yene de oz cemiyyetimizi nezerde tuturam haa,turk ve ya qeyri-azeri milletlerini yox:D)

bullet
02.09.2007, 15:09
Deyesen movzu sevgisiz intim idi:))))))))Fikrinle ise yene de razi deyilem,eger oglan ve qiz olmagin ustunluklerini saysam,nisbet oglanlarin xeyrine olar(men yene de oz cemiyyetimizi nezerde tuturam haa,turk ve ya qeyri-azeri milletlerini yox:D)
Hmm gel sayaq birinci sen bashla:)) Ne ferqi var axi ...Duzdur bizde cemiyeyt yoxdur amma her halda

A.H
02.09.2007, 20:41
Hmm gel sayaq birinci sen bashla:)) Ne ferqi var axi ...Duzdur bizde cemiyeyt yoxdur amma her halda
Meselen,aile qurandan sonra ev qiza yox ,oglana qalir:)(bir-bir sayacam)

bullet
02.09.2007, 21:58
Meselen,aile qurandan sonra ev qiza yox ,oglana qalir:)(bir-bir sayacam)
niye ki qiza da mal mulk duhur qab qacaq qazan quzan:))

A.H
02.09.2007, 22:11
niye ki qiza da mal mulk duhur qab qacaq qazan quzan:))
Men evi qazan-quzanadan ustun tuturam,qazan quzan senlik olsun:oldumgulm.Hele ki shot 1-0 menim xeyrimedir:D

bullet
02.09.2007, 22:29
Men evi qazan-quzanadan ustun tuturam,qazan quzan senlik olsun:oldumgulm.Hele ki shot 1-0 menim xeyrimedir:D
niye ki senin xeyrine ev oglana qalir ona gore ki biutun ezab eziyyeti oglan chekir...ev hech olmasa dincelmeye bize qalsin

A.H
02.09.2007, 23:23
niye ki senin xeyrine ev oglana qalir ona gore ki biutun ezab eziyyeti oglan chekir...ev hech olmasa dincelmeye bize qalsin
Butun ezabi kishiler chekir????Meselen????Demirem ki,kisiler eziyyet cekmir,amma qadinlarin yuku daha agirdir,buna ne qeder istesen misal ceke bilerem

bullet
02.09.2007, 23:29
Butun ezabi kishiler chekir????Meselen????Demirem ki,kisiler eziyyet cekmir,amma qadinlarin yuku daha agirdir,buna ne qeder istesen misal ceke bilerem
Duzudr basha dushurem yemek bishirmek evleri va sair ona gore qazan quzan laim olur:))) ev ise kihiye qalir hec bilirsen niye??

A.H
02.09.2007, 23:36
Duzudr basha dushurem yemek bishirmek evleri va sair ona gore qazan quzan laim olur:))) ev ise kihiye qalir hec bilirsen niye??
Xeyr,yemek bisirmekden daha onemli sheyleri nezerde tuturam,usaqlarin terbiyesi ile mesgul olmaq,hem evde,hem cholde islemek,hem usaqlarinin anasi,dostu,hem de erinin qadini,dostu olmaq,her soz-sohbete dozmek,guzeste getmek....ve s ve ilaxir.Evin niye kisilere qaldigini sorusursansa, qizlar onsuz basqa eve kocur deyeceksen yeqin=))

bullet
02.09.2007, 23:38
Xeyr,yemek bisirmekden daha onemli sheyleri nezerde tuturam,usaqlarin terbiyesi ile mesgul olmaq,hem evde,hem cholde islemek,hem usaqlarinin anasi,dostu,hem de erinin qadini,dostu olmaq,her soz-sohbete dozmek,guzeste getmek....ve s ve ilaxir.Evin niye kisilere qaldigini sorusursansa, qizlar onsuz basqa eve kocur deyeceksen yeqin=))
he duz deyirse:))1-1:hey:

A.H
02.09.2007, 23:42
he duz deyirse:))1-1:hey:
Hesab baglandisa deyishmeni de baglayaq:))),ne deyirsen?

bullet
02.09.2007, 23:50
Hesab baglandisa deyishmeni de baglayaq:))),ne deyirsen?
Niye de ki baglayaq helem teze qizshib sen bashqa qizlari da komeye cagir:)))

A.H
02.09.2007, 23:54
Niye de ki baglayaq helem teze qizshib sen bashqa qizlari da komeye cagir:)))
Yox eshi,ozume ne gelib,o birilerin de yerine cavab vererem men,mence komeye ehtiyaci olan sensen:))).Amma merkezdenqacma meylleri yaman gucludur haaa:D

bullet
03.09.2007, 00:08
Yox niye ki merkezden qachmiram...sadece subut edirem ki bizim ishimiz chetindir..Sohbete bax ee helem bir evide isteyirler ...Baxirsiz ay millet:))... Butun gunbu ishle axsham ki imkan yoxdu biraz oturmaga o saat zeng meng:))) nebilim daha neler..Helem bir azadli falan istiyirler guye ki biz azadligi gorduk elimiz bala batdi..

A.H
03.09.2007, 00:17
Yox niye ki merkezden qachmiram...sadece subut edirem ki bizim ishimiz chetindir..Sohbete bax ee helem bir evide isteyirler ...Baxirsiz ay millet:))... Butun gunbu ishle axsham ki imkan yoxdu biraz oturmaga o saat zeng meng:))) nebilim daha neler..Helem bir azadli falan istiyirler guye ki biz azadligi gorduk elimiz bala batdi..
:)))Bizde ki bu inad var,onu da eleyeceyik,darixma,amma bir az zaman alacaq.Ne olsun qadinlar da butun gunu cholde isleyirler de,hele ustelik gelib evde de isleyirler,hansi kishi isden gelib ev isleri ile mesgul olar?

bullet
03.09.2007, 00:24
:)))Bizde ki bu inad var,onu da eleyeceyik,darixma,amma bir az zaman alacaq.Ne olsun qadinlar da butun gunu cholde isleyirler de,hele ustelik gelib evde de isleyirler,hansi kishi isden gelib ev isleri ile mesgul olar?
aga ..Biri dedi Inadkarliq....helem daha neelr uze cixacaq:)) >>qadinlarin colde ishlemeyini deyimde Size butun gunu dukanlarda..bir qelet eliyib biriynen bir maqazine giresen vse evin yixildi...Yox bir helem gelek paltarlarida yuyaq??? Alinmaz yox hec alinmaz

A.H
03.09.2007, 00:38
aga ..Biri dedi Inadkarliq....helem daha neelr uze cixacaq:)) >>qadinlarin colde ishlemeyini deyimde Size butun gunu dukanlarda..bir qelet eliyib biriynen bir maqazine giresen vse evin yixildi...Yox bir helem gelek paltarlarida yuyaq??? Alinmaz yox hec alinmaz
He ne olar ki?Qorxursan deyerler ki,buna bax,arvad ishi gorur?Bilirsen,ele kisilerin evini yixan da ele qururdur,etrafindakilarin sozlerine cox ehemiyyet verirler.Kecen defe mene "sirr" acdin ki,kisi intimle mesgul olmayanda ona pis baxirlar,sonra birden deyerler ki kisi deyil.Siqaret cekmeyen kisi deyil,icki icmeyen kisi deyil...bele axmaq sozlere gore

bullet
03.09.2007, 00:48
He ne olar ki?Qorxursan deyerler ki,buna bax,arvad ishi gorur?Bilirsen,ele kisilerin evini yixan da ele qururdur,etrafindakilarin sozlerine cox ehemiyyet verirler.Kecen defe mene "sirr" acdin ki,kisi intimle mesgul olmayanda ona pis baxirlar,sonra birden deyerler ki kisi deyil.Siqaret cekmeyen kisi deyil,icki icmeyen kisi deyil...bele axmaq sozlere gore
Yox niye ki bele seylere men ehemiyyet vermirem

A.H
03.09.2007, 00:58
Yox niye ki bele seylere men ehemiyyet vermirem
Bilirsen niye,cunki senin isteklerinle ust-uste dusur ona gore,eger deseydiler ki,siqaret ceken isi deyil,bax onda reaksiya vererdin

bullet
03.09.2007, 01:04
Bilirsen niye,cunki senin isteklerinle ust-uste dusur ona gore,eger deseydiler ki,siqaret ceken isi deyil,bax onda reaksiya vererdin
Yox eksine..men bele seylere fikir vermirem..Mene gore qadina gore kishiye qiymet vererler birde ki muharibede...Niye ele fikirleshirsen..En azindan men bele duhunmurem>>eksine qadinlara hormetim boyukdur ele ona gorede azadligi Size coxda reva bilmirem

A.H
03.09.2007, 12:13
Yox eksine..men bele seylere fikir vermirem..Mene gore qadina gore kishiye qiymet vererler birde ki muharibede...Niye ele fikirleshirsen..En azindan men bele duhunmurem>>eksine qadinlara hormetim boyukdur ele ona gorede azadligi Size coxda reva bilmirem
Sen o "sirr"i açanda men senin bele oldugunu düşünmüşdüm,her halda ele deyilsense sevindim:)

bullet
03.09.2007, 12:23
Sen o "sirr"i açanda men senin bele oldugunu düşünmüşdüm,her halda ele deyilsense sevindim:)
O sirri achmaq deyende ki dedim ki yeni bilesen ki bu bizim qanimizdadir...Yashar Nuri haqqinda bele bir film chekmisdiler ...Orda ondan soruhsurdular ki Bes yoldashiviz sizi qisqanmir o ise bele cavab verdi ki o bilirdi kime ere gedir:)) Bax bele

A.H
03.09.2007, 12:26
O sirri achmaq deyende ki dedim ki yeni bilesen ki bu bizim qanimizdadir...Yashar Nuri haqqinda bele bir film chekmisdiler ...Orda ondan soruhsurdular ki Bes yoldashiviz sizi qisqanmir o ise bele cavab verdi ki o bilirdi kime ere gedir:)) Bax bele
Guya men bilmirdim ki:oldumgulm

bullet
03.09.2007, 12:30
Guya men bilmirdim ki:oldumgulm
he dogrudan ee guye ki sen bilmirdin:))))

A.H
03.09.2007, 23:18
he dogrudan ee guye ki sen bilmirdin:))))
Men bilmeyen sheye qurd dusher:DBullet,niye direshirsen ki:))))))))))0

bullet
04.09.2007, 10:32
Men bilmeyen sheye qurd dusher:DBullet,niye direshirsen ki:))))))))))0
he bu deqiqe ele teslim olacam:))) ...

X_Lady
06.09.2007, 20:45
Shexsen mene hele bir shey xoshda deyilde...Her shey qarshiliqli oldugu muddetde xosha gelerde...yoxsa sevmediyin biri ile eslaaaaaaaaaaaaaa

Anjel
03.10.2007, 05:21
Sevmediyi Ola Biler Insanda Cazibe Deyilen Sey Var Ve Mene Ele Gelir Ki Bu Normaldi Vot Onu Da Deyim Ki Olur Herden Adi Tanimadigin Yoldan Kecen Adamdi Nu Simpatyaqadi Ozunu Onla Tesvir Etmeyden Asan Ne Var? Ama Diqqet Edin Men Tesvir Etmey Dedim Olmaq Demedim
Nu Olmaq Da Normaldi

CaspiaN
04.10.2007, 02:39
Sevmediyi Ola Biler Insanda Cazibe Deyilen Sey Var Ve Mene Ele Gelir Ki Bu Normaldi Vot Onu Da Deyim Ki Olur Herden Adi Tanimadigin Yoldan Kecen Adamdi Nu Simpatyaqadi Ozunu Onla Tesvir Etmeyden Asan Ne Var? Ama Diqqet Edin Men Tesvir Etmey Dedim Olmaq Demedim
Nu Olmaq Da Normaldi
səmimi....
cazibəki insanları cəzb etdi bu zaman ola bilər...

k_a
05.10.2007, 16:31
Shexsen mene hele bir shey xoshda deyilde...Her shey qarshiliqli oldugu muddetde xosha gelerde...yoxsa sevmediyin biri ile eslaaaaaaaaaaaaaa
heyat ele qeddar olur ki herden eleleri de varki sevmediklerri ile yawamaga mehkumdurlar.cox vaxt-yeni yaxwi halda bu onlarda bagliliga veya sevgiyede cevrile bilir-allah o gunden qorusun ki onlarda eks terefe adi bagliliq hissi bele olmur

Vampirsha
12.10.2007, 05:42
Aciq hiss olunur ki qizlarin ekseriyyeti buna birmenali olaraq yox deyir. Ama eger semimi olmaga qalsa mence, bu tebiidir. Demirem ki, tebii olduguna gore her kes bele etmelidir. Kimise sevmemek ona nifret etmek demek deyil. Simpatyadan cox sey asiidi. Ruslar demisken: U menya k tebe... yeqin bildiz. Bilmirem bu kinoya kim baxib: My first marriage
baxmisinizsa onda daha asan olar qavramaq. Hem de (bunu coxlari hiss edib mence) her adama ureyin atdigini hiss ede bilmezsen. bu hec hemin adamin qesengliyinden de asili deyil. Nyutonun cazibe qanuna oxsar bir seydi...

P.S Mne ochen sorry that gec qalmisam movzuycun

PaXMeL
12.10.2007, 19:31
Şehvet duyğusu başqa şeydi, şefqet duyğusu başqa.. Bir çoxları qarışdırıb.. Sevdiyin insana qarşı sen her zaman şehvetden daha çox şefqet hissi ile yanaşırsan.. Ve bu hiissler ayrı ayrılıqda telebatdı.. Bir birini evez ede bilmez axı.. Şehvet ehtiyacını ödemek üçün hökmen sevmek mecburiyyetinde de qalmır heç kes.. Öz işini görür.. Sadece olaraq qarşıdakına sırf şehvet hissi ile yanaşır!!

mammadli
05.11.2007, 22:20
sexdir mehrabı uca göylərin
sexsiz ey dünya nədir dəyərin?

P.S Nizami ruhu qarşısında baş əyirəm:)

Suzi_
12.11.2007, 21:28
sexdir mehrabı uca göylərin
sexsiz ey dünya nədir dəyərin?

P.S Nizami ruhu qarşısında baş əyirəm:)
Yaziq Nizami,bilsəydi ki sen bu qəzəli bugunə qoyacaqsan hec yazmazdi:(

mammadli
13.11.2007, 21:26

:D narahat olma e nizami bu qəzəli yazanda beynində seks olub.:D

urfan
13.11.2007, 23:04

baxir meqsede.

urfan
13.11.2007, 23:06
bezi menbelere gore(hazirliq uwaqlari terefinden edilen dirnaq arasi arawdirmalara gore) nizaminin qezellerinde bele gorunur ki o lezbiyankalara daha 4ox maraq gosderirmiw:idea:

Paranoyak
14.11.2007, 12:53
Men Liberalin fikirleri ile tam raziyam.Deyilesi bashqa soz ola bilmez.

became_mad
14.11.2007, 16:23
:D narahat olma e nizami bu qəzəli yazanda beynində seks olub.:D
Ay yazıq, Nizami bu - "Eşqdir mehrabı uca göylərin, eşqsiz ey dünya, nədir dəyərin?" sözləri yazanda, elektronların atomun, pərvanənin şamın, yüzlərlə metroidlərin planetlərin, planetlərin Günəşin başına necə tutquyla dolanmasını nəzərdə tutmuşdur.
"seks" və "Nizami"nin adını bir cümlədə işlətməyə cürət etməyin!

Hörmətlə

mammadli
15.11.2007, 00:25
Ay yazıq, Nizami bu - "Eşqdir mehrabı uca göylərin, eşqsiz ey dünya, nədir dəyərin?" sözləri yazanda, elektronların nüvənin, pərvanənin şamın, yüzlərlə metroidlərin planetlərin, planetlərin Günəşin başına necə tutquyla dolanmasını nəzərdə tutmuşdur.

Hörmətlə

yaxşı görək də. ay yazıq bütün bunları nizami özü sənə deyib?:D

became_mad
15.11.2007, 08:41
yaxşı görək də. ay yazıq bütün bunları nizami özü sənə deyib?:D
Nizami Sizin qədər alçaq səviyyədə düşünə bilsəydi, dahi olmazdı!
Bir də imzama fikir versəniz, lap əla olar!:smile (34

P.S.:Mövzudan yayındığım üçün üzr istəyirəm.

Hörmətlə

b.l
15.11.2007, 16:07
Ay yazıq, Nizami bu - "Eşqdir mehrabı uca göylərin, eşqsiz ey dünya, nədir dəyərin?" sözləri yazanda, elektronların atomun, pərvanənin şamın, yüzlərlə metroidlərin planetlərin, planetlərin Günəşin başına necə tutquyla dolanmasını nəzərdə tutmuşdur.

Hörmətlə
Nizami peyğember zad deyil ki.Kitablarını ya ixtisarlı oxumusan yada heç oxumamısan.Deqiqe başı ele mehz seksden danışdığı eserleri var.Bir deki sene o atom-elektron nağılını kim danışıb bilmirem amma fantaziyası xeyli geniş imiş:cool:

mammadli
15.11.2007, 21:07
Nizami Sizin qədər alçaq səviyyədə düşünə bilsəydi, dahi olmazdı!
Bir də imzama fikir versəniz, lap əla olar!:smile (34

P.S.:Mövzudan yayındığım üçün üzr istəyirəm.

Hörmətlə

ey xahış edirəm yazanda sözlərinə fikir ver. mən dahi olmasam da heç də alçaq düşunmürem. sən başa düs ki nizamidə insan olub onun sex haqda fikirləşmə heç də anormal deyil.

became_mad
17.11.2007, 07:27
B.l və Məmmədli, Sizə deyəcəck tək sözüm: Nizamini heç tanımadığınız və ya anlaya bilmədiyiniz açıq-aydın görünür.
Necə deyərlər: "Kar könlündəkin anlar".

Hörmətlə

b.l
17.11.2007, 15:29
B.l və Məmmədli, Sizə deyəcəck tək sözüm: Nizamini heç tanımadığınız və ya anlaya bilmədiyiniz açıq-aydın görünür.
Necə deyərlər: "Kar könlündəkin anlar".

HörmətləSeninle mübahiseye hevesim yoxdur.Eslinde heçkimle mübahiseye hevesim yoxdur...Heç olmasa 2 kelime öyrenib sonra yazsanız dünya dağılar da yeqin.Ne ise

illegal
22.11.2007, 13:15
Kimise basha dushmek ucun lazimdir ki onun kimi dushunesen..

Sweetlife_86
23.01.2008, 02:07
mence intim munasibetde olacagin insana en azindan simpatiyan olmalidir bu vacibdir.amma sevdiyin sinsanla daha yaxsi olar.cunki hem sevirsen hem o adama ehtirasin var hem de yeterince simpatiyan.romantika da o cumeleden.sevmediyin biriyle munasibet ruslar demisken zanimatsa sexsom bu bele adllanir. sevdiyin biriyle ise zanimatsa lyubovyu burda hem intim gedir hem sevgi.

Lady_in_Black
23.01.2008, 14:40
Teoman: Hər zaman kolay değil sevmədən sevişmək,tanımak bir vücudu..yavaşca öğrenmek