Xazar.com - Forum

Xazar.com - Forum (http://www.forum.xazar.com/index.php)
-   Kino (http://www.forum.xazar.com/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Baxdığımız son kinolar (http://www.forum.xazar.com/showthread.php?t=198)

Double 19.03.2007 14:57

Pursuit Of Happyness

axirinci defe Will smithin pursuit of happyness filmine baxdim..cox xosuma geldi..heqiqeteden ela filmdi.acigi biraz Crash kimi bir filmdi.amma burda movzu ve vurgulamag istediyi seyler tamamen ferqlidi Crashden..Will Smith oz oqluynan cekilib bu filme.kasibciligdan oz heyat yoldasi bunu buraxib getmeli olur sora Will Smitihin heyat mubarizesi basdiyir..heqiqi bir hekayeden alinib deye film basga bir mena qazanir.tovsiye elirem 100 % baxin.pesman olmarsiz.

alfonzo 19.03.2007 17:49

Save the Last Dance 2 (2007) DVDRip

alfonzo 19.03.2007 17:50

The.Guardian.DVDRip 2007

xazar 20.03.2007 14:32

Bağdığım son filmlərdən biri əfsanəvi Rocky`nin 6-ci hissəsi oldu. Doğrusu film gözlədiyimdən daha maraqlı oldu. baxmağa dəyər.

Flippy 23.03.2007 18:16

Hotel Rwanda

Gerçek hadiseden alınan filmdi. Çox böyük tesir bağışlayan kinolardan biri. Kino 1994 cu ilde Ruandada iki qebile (Tutsi ve Hutu) arasindaki savaş ve Tutsilerin soyqırımıdan behs edir. Bütün dünya ve birleşmiş milletler heç bir şey ede bilmir(!) (yeni etmek istemir). Bir Hutu otel manageri olan Paul 1200 den çox insanın canını öz otelinde qoruyur, bütün pullarını onlar ücün xercleyir.... Bas rolda Don Cheadle super oynayır ve bu rola gore Oscar alıb....

CaspiaN 23.03.2007 21:16

Sitat:

Flippy tərəfindən
Dünen "Basic Instinct" ("Temel İçgüdü") 'ye baxdım :(
Bilmirdim ne edim :D

bu filmin ikinci hissəsidə var o daha maraqlıdı =)

CaspiaN 23.03.2007 21:20

Sitat:

trusik tərəfindən
axirinci defe Will smithin pursuit of happyness filmine baxdim..cox xosuma geldi..heqiqeteden ela filmdi.acigi biraz Crash kimi bir filmdi.amma burda movzu ve vurgulamag istediyi seyler tamamen ferqlidi Crashden..Will Smith oz oqluynan cekilib bu filme.kasibciligdan oz heyat yoldasi bunu buraxib getmeli olur sora Will Smitihin heyat mubarizesi basdiyir..heqiqi bir hekayeden alinib deye film basga bir mena qazanir.tovsiye elirem 100 % baxin.pesman olmarsiz.

bu filmə 1 ay filan olar baxmışam .. düzü Smithi belə bir rolda təsəvvür edə bilmirdim heç vaxt =) .. amma məncə oyunu uğurlu idi .. baxdıqda insan peşman olmur..
sən dedinki filmdə öz oğlu ilə çəkilibdi .. bu onun həqiqi oğludur ya filmin ssenarisinə uyğun olaraq deyirsən ?

Lady_in_Black 31.03.2007 09:58

Sitat:

Babish tərəfindən
Millet gelin burda baxdighimiz axirinci kinolari yazaq.Onlar haqqinda tesevvurlerimizi, onlardan gozleediklerimizi yazaq.
buyurun bashliyin.menim axirinci baxdighim kino Dom Monst olub.Ne bilim yaxshi kino idi ama men daha chox shey gozduyurdum...

o qeder kinoiya baxmisham ki...adlari yadimda qalmayib...menim en cox beyendiyim kinolar hind kinolaridi...bugun baxacam ans den gorum hansi kinodu..axirinci baxdigim hind kinosu veer ve zaradi..super filmdi..yeqin bezileriniz baxib..cox fergli bir kinodu...demek olar butun hind kinolarina baxmisham..:cool:

alfonzo 31.03.2007 17:04

ala filimdir bahmanızı tavsiye edirem

alfonzo 31.03.2007 17:05

alfonzo 31.03.2007 17:07

Freedom Writers (2007) CAMRip

alfonzo 31.03.2007 17:09

Ghost rider 2007 ts xvid

Double 05.04.2007 05:42

He eledi

duzdu mende Wil smithden ele bir rol gozlemirdim..amma heqiqeten yaxsi alinib..hemde bilmirem diqqet elemisen ya yox o filmnen will smith en yaxsi kisi aktyora namized gosterilmisdi oskarda..duzdu almadi amma oda besdi mence:))he o usaq heyatda will smitihin oz ogludu.sirin usaqdi Allah saxlasin:)

CaspiaN 06.04.2007 21:43

Sitat:

trusik tərəfindən
duzdu mende Wil smithden ele bir rol gozlemirdim..amma heqiqeten yaxsi alinib..hemde bilmirem diqqet elemisen ya yox o filmnen will smith en yaxsi kisi aktyora namized gosterilmisdi oskarda..duzdu almadi amma oda besdi mence:))he o usaq heyatda will smitihin oz ogludu.sirin usaqdi Allah saxlasin:)

bax bu mənim üçün maraqlı informasiya oldu =) .. birdə karib dənizinin quldurlarının üçüncü hissəsi çıxıbdı baxan olsa yazsın necə filmdi =)

illegal 07.04.2007 07:22

[IMG][/IMG]

Double 24.04.2007 15:44

2 ay zad evvel Borat a baxdim.demeli borat guya qazaxdi.amerkaya gedib.onun basindan kecen hadiselerdi.amma onun deyimki qazaxlari cox alcaldiblar.hetda bir qazax bu filmi mehkemeye verib.kamediyadi.baxmaga deyer.filmi Hollywood cekib.filmin axirinda maragli bir sey var onu basa dusmedim.qazagistanin bayragin gosterir.ustunde de Ilham eliyevin seklini.ne elaqesi var basa duse bilmedim.neyse bos olsaz baxarsiz.men gulmusdum biraz:)

CaspiaN 25.04.2007 13:23

Sitat:

trusik tərəfindən
2 ay zad evvel Borat a baxdim.demeli borat guya qazaxdi.amerkaya gedib.onun basindan kecen hadiselerdi.amma onun deyimki qazaxlari cox alcaldiblar.hetda bir qazax bu filmi mehkemeye verib.kamediyadi.baxmaga deyer.filmi Hollywood cekib.filmin axirinda maragli bir sey var onu basa dusmedim.qazagistanin bayragin gosterir.ustunde de Ilham eliyevin seklini.ne elaqesi var basa duse bilmedim.neyse bos olsaz baxarsiz.men gulmusdum biraz:)

hə bu film haqqında oxumuşdum amma nəsə məni cəlb etmədi. çünki oxuduqlarıma görə komediyadan çox təhqir var imiş ... amma bu filmin sonu ilə bağlı yazı diqqətimi çəkdi. bir şərh filan olmadı? bizlə qazaxların nə əlaqəsi var ? bəlkə oxşatmısan ?

liberal 25.04.2007 14:10

Sitat:

trusik tərəfindən

men bu filme baxmaq isteyirem çoxdandır,ama ele bir menbe tapa bilmirem ki,bu filmi elde edim.Nese men eklamlarına baxmışam,çox maraqlı gelib mene

illegal 25.04.2007 15:55

Boratin ilk yarim saatina baxdim ...Beyenmedim ...Olduqca menasiz ve shit kinodu..:pis:

Double 25.04.2007 17:02

biznen qazaxlarin elaqesi ikimizinde kecmis sovetin terkibinde olmagimizdi.mence Hollywoodun megsedi sovetin terkibinde olan olkelrnen mirt tutmagdi.amma bu filmde cox pis alcaldirlar..bir dostum axira kimi baxa bilmedi hirsinden:)oxsatmamisam ele Ilham Eliyevdi bayragin ustunde olan.niye qoyulub o haqda hec bir melumat verilmir.birde istiyen olsa dvd si var mende vererem baxar.beyenmiye bilersiz filmi.cunki prikollari coxda yaxsi deyil.orda prikollardan cox boratin ingilis dilindeki aksenti cox mirtdi.demey istediyim tercumesine baxsaz yaxsi alinmiya biler.dvd sini vererem turkce subtitle var.birde ingilterede en cox izlenen film oldu.mence yaxsi vaxt kecirmey ucun pis filim deyil.

CaspiaN 25.04.2007 21:23

Sitat:

trusik tərəfindən
biznen qazaxlarin elaqesi ikimizinde kecmis sovetin terkibinde olmagimizdi.mence Hollywoodun megsedi sovetin terkibinde olan olkelrnen mirt tutmagdi.amma bu filmde cox pis alcaldirlar..bir dostum axira kimi baxa bilmedi hirsinden:)oxsatmamisam ele Ilham Eliyevdi bayragin ustunde olan.niye qoyulub o haqda hec bir melumat verilmir.birde istiyen olsa dvd si var mende vererem baxar.beyenmiye bilersiz filmi.cunki prikollari coxda yaxsi deyil.orda prikollardan cox boratin ingilis dilindeki aksenti cox mirtdi.demey istediyim tercumesine baxsaz yaxsi alinmiya biler.dvd sini vererem turkce subtitle var.birde ingilterede en cox izlenen film oldu.mence yaxsi vaxt kecirmey ucun pis filim deyil.

hmm onda ilk namizədlərdən biri mənəm baxmaq üçün =)

Double 25.04.2007 21:39

Sitat:

CaspiaN tərəfindən
hmm onda ilk namizədlərdən biri mənəm baxmaq üçün =)

men Azerbaycana gelene kimi tapa bilmesen sen men getirerem senincun.ama forumlardan zad tapa bilersen filmi

illegal 28.04.2007 18:53

Cars

Yaxşıdı ...

illegal 30.04.2007 20:38

ELadı...Mahnıları daha da superdi

Double 05.05.2007 05:14

bugun teze bir filme baxdim.duzdu men biraz bileti gec aldim deye yaxsi yerde otura bilmedim.qabagdan 4 sira arxada oturanda filmin lezzeti olmur.amma yaxsi filimiydi.filmin adi Next di.Nicolas Gage nen jessica biel(cox gozeldi) oynuyur.demeli nicaloas cage heyatinin 2 deyqe sorasinda ne olcagini gore bilir.fbi bundan xeberi olur.onu amerkada partdadmaq ucn getirelen bir nulear bombani hara yerlesdirieceyini tapmag ucun istifade elemek istirler.onu amerkaya getirenlerde bundan xeberi oldugu ucun onu aradan goturub rahat islerini gormek istirler.ela sehneleri var amma o sehneler tv de yada camputrda yaxsi alinmicag.ona gore kinotetra gedin baxmag ucun yada homecinema almaga calisin deyecem amma bahadi:))neyse men cox beyendim.birde burda kimse sorusmusduki carabian pirates in 3 u cixib?hele cixmiyib 25 mayda gelecey..neyse baxmaga deyer amma kinotertda olsa yaxsi olar

alfonzo 07.05.2007 16:54

alfonzo 07.05.2007 16:56

CaspiaN 10.05.2007 16:07

dünən axşam TV dən bu filmi göstərirdilər məndə baxdıç =). Keloğlan Karaprense karşı. pis kino deyildi.

b.l 10.05.2007 18:49

Axırıncı defe deyende teze çıxanda şeytanın telesine baxmışdım,2-3 gün evvel bir de baxdım.Azerbaycanda hele film sahesinde çox iş görülmelidir.Ele roldakılar aktyor deyildi,idmançılardı.Sesler de ayrı adamların sesidir mence..Amma yene de Allah qoysa davamında daha da yaxşı filmler çekerik.Bir de 1 ay evvel 'Şotlandiyanın son kralı', 10-15 gün evvel de Amistad-a baxdım.İkisi de xoşuma geldi.ÖZü de tesadüfen iksi de Afrikalı insanların taleyi haqqındadır.Amma tamamile ferqli pencerelerden.

alfonzo 11.05.2007 17:07

Sitat:

CaspiaN tərəfindən
dünən axşam TV dən bu filmi göstərirdilər məndə baxdıç =). Keloğlan Karaprense karşı. pis kino deyildi.

men bu filime kinoda bahmişdim çoh güzel filimdi mende beyendim

Esma 15.05.2007 09:55

Salam. Mən sizlərə bir seriala baxmağı məsləhət görmək istəyirəm. Həmin seriala mən bir neçə aylar öncə baxmışam. Türkiyənin ATV kanalından. Adı "Bir İstanbul Masalı" dır. Türkiyədə ilin ən yaxşı serialı seçilmişdi. Əgər saf məhəbbət görmək istəyirsizsə baxın. Hal-hazırda həmin serial İtv-dən gedir dünən birinci bölümünü göstərdilər. Mənim ən böyük arzularımdan biri də bu olub ki, baxdığım bəzi seriallar Azərbaycanda da göstərilsin. Allaha şükür yavaş-yavaş yerinə yetir. Çox istərdim ki, "Aliye", "Hatırla Sevgili", "Şöhrət" kimi seriallarda tezliklə göstərilsin. İnanın ki, baxmağa dəyər...(Düzdü bu bölmədə söhbət kinolardan gedir,amma, bilmədim bu məlumatı hara yazım):mad:

CaspiaN 15.05.2007 12:34

Sitat:

Esma tərəfindən
Salam. Mən sizlərə bir seriala baxmağı məsləhət görmək istəyirəm. Həmin seriala mən bir neçə aylar öncə baxmışam. Türkiyənin ATV kanalından. Adı "Bir İstanbul Masalı" dır. Türkiyədə ilin ən yaxşı serialı seçilmişdi. Əgər saf məhəbbət görmək istəyirsizsə baxın. Hal-hazırda həmin serial İtv-dən gedir dünən birinci bölümünü göstərdilər. Mənim ən böyük arzularımdan biri də bu olub ki, baxdığım bəzi seriallar Azərbaycanda da göstərilsin. Allaha şükür yavaş-yavaş yerinə yetir. Çox istərdim ki, "Aliye", "Hatırla Sevgili", "Şöhrət" kimi seriallarda tezliklə göstərilsin. İnanın ki, baxmağa dəyər...(Düzdü bu bölmədə söhbət kinolardan gedir,amma, bilmədim bu məlumatı hara yazım):mad:

düzü mən isə istərdimki Azərbaycanda belə serialları özümüzkülər belə keyfiyyətdə çəksinlər. elə kliplər olurki o keyfiyyətdə serial çəkilsə sevə sevə baxaram. məsələn Mikayl Müşfiqə həsr olunmuş klipdəki kimi..

Mən isə axırıncı dünən ANS dən filmə baxdım. son vaxtlar bizim TV kanallar türk filmlərinə yaman üstünlük verirlər.. ANS dəndə türk filmi idi amma dəhşət tənqidi idi.. adını bilmədim yarımçıq açmışdım =(

ikolEE 18.05.2007 00:19

repeat

yazilari oxudum.. deyilen filmlerin demek olar ki 95 faizini izlemisem .film zileyende iki sebebim olur bir maraq bunun yei basqadi bir de bos vaxti doldurmaq bu da pis eyil ENson spiderman 3 yaxsiydi . eve gelende de .baxdim cdlerin arasindan . secdim ronin kohne film onu baxdim . tovisye eliyrem
tokyo driftin dvdsin cdsin nece de fe izlediyimin sayisini bilmirem .
tovsiye elediyimm basqa bir serial (serial nedi) LOST.

CaspiaN 20.05.2007 00:43

Mən son olaraq Spiderman 3 filminə baxdım .. çooooox xoşuma gəldi . gözləmədiyim ssenari tipi olduğu üçün bəyəndim =)

illegal 20.05.2007 18:00

Men de Tv de baxdım ela filmdi.

illegal 20.05.2007 20:31

İndice baxmışam ...İsti -isti yazıram..

ikolEE 20.05.2007 21:35

srry

[quote=Guardian]Mence de "Lost" superdi :super:
Bu gun "The Shawshank Redemption"a baxdim... Eminlikle deye bilerem ki, dunyanin en yaxshi kinolarindan biridi... Tim Robbins, Morgan Freeman...
[/QUOTE]
Morgan Freeman cox usta bir aktyordu . cox da professionaldi . qaldi lost LOST yeni menim dediyim LOST .3 cu movsumundedi her bolumde 25 e yaxinda serial var heddinden artiq maraqli idi bir de insani ele baglayir ki her yerde onu fikirlesirsen . meksika seraiilarri kimi yox ha hollywood filmi kimidi her bolumu.

CaspiaN 20.05.2007 22:15

dostlar bəlkə xəbəriniz ola .. Sin City filminin ikincisi haqqında xəbəriniz ola.. xəbərlər gəzirki artıq ikincisi çıxıbdı .. amma ancaq qulaqdan qulağa eşitmişəm dəqiq məlumatım yoxdu .. əgər məlumatı olan varsa bir xəbər plz =)

illegal 20.05.2007 23:13

Buna da isti isti baxıb yazıram ...süper bir film...Baxmalısınız :)

Romeo 21.05.2007 16:30

Bu gun Van Helsing e baxdim..Yeqinki her kes baxmish olar.Mence pis film deyil...

Saat qurşağı GMT +5, vaxt: 16:27.

vBulletin , Copyright ©2004-2013, Xazar - Forum.
Azərbaycan dilinə tərcümə: M.PünhanAzeriFire