Xazar

Geri dön   Xazar.com - Forum > İctimai > Psixologoya və Fəlsəfə
Ad
Şifrə
Cavab

Mövzu seçimləri Görüntü seçimləri
Köhnə 08.07.2008, 16:18   #1
Silver
Army of Me
 Silver's Avatar

Qeydiyyat: 27.03.2008
Ünvan: Lost Planet
İsmarıclar: 1,606
Хорошо İntihar məktubu

Əgər intihara əl atası olsaydınız,intihar məktubunuzda nə yazardınız?Səmimi olacağınıza ümid edirəm,hər halda,daha maraqlı olar.
Köhnə 09.07.2008, 11:41   #2
Suzi_
IT'S ME
 Suzi_'s Avatar

Qeydiyyat: 10.11.2007
İsmarıclar: 1,439
Suzi_ istifadəçisinə MSN vasitəsilə ismarıc göndər
Əsas seçim Re: Intihar məktubu

Bu mövzu"ömrünüzün sonuna bir gün qalsaydı nə edərdiniz"mövzusundan demək olar heç fərqlənmir.Ora yazılacaq cavabları bura,bura yazılacaq cavabları ora da yazmaq olar.
Bu dünya heç kəsə,heç kəsə də qalmayır...
Suzi_ xətdə deyil   Reply With Quote
Köhnə 09.07.2008, 12:13   #3
kukuwka
Xəzərli
 kukuwka's Avatar

Qeydiyyat: 23.06.2008
İsmarıclar: 152

Evvala hec vaxt bele bir sey etmezdim. Bunu etmek zaeglik ve iradesizlikdi. Etmis olsaydim yazardim ki haqqinizi halal edin, eger kiminse qelbine deymisemse, kimi ise incitmisemse meni bagislasin
Köhnə 09.07.2008, 12:29   #4
Silver
Army of Me
 Silver's Avatar

Sitat:
Suzi_ tərəfindən İsmarıcı oxu
Bu mцvzu"цmrьnьzьn sonuna bir gьn qalsaydı nə edərdiniz"mцvzusundan demək olar heз fərqlənmir.Ora yazılacaq cavabları bura,bura yazılacaq cavabları ora da yazmaq olar.
Sən ora yazarsan

Son redaktə Silver tərəfindən edilib. (09.07.2008 saat 12:51).
Silver xətdə deyil   Reply With Quote
Köhnə 09.07.2008, 13:17   #5
b.l
heç kim ve heçne unudulmayacaq
 b.l's Avatar

Qeydiyyat: 30.04.2007
İsmarıclar: 1,580

Mektub zad yazmazdım..Forumdan gedende uzun uzadı 'elvida gedirem,hamınızı sevirem' stilli yazılar qeder gülünc gelir mene..Ölenden sonra kiminse arxamdan gülmeyini istemezdim herhalda..
Köhnə 09.07.2008, 13:25   #6
balaca
özünü sevən hər kəsi sevirəm
 balaca's Avatar

Qeydiyyat: 06.11.2007
İsmarıclar: 3,256

Sitat:
b.l tərəfindən İsmarıcı oxu
Mektub zad yazmazdım..Forumdan gedende uzun uzadı 'elvida gedirem,hamınızı sevirem' stilli yazılar qeder gülünc gelir mene..Ölenden sonra kiminse arxamdan gülmeyini istemezdim herhalda..
boyclayimi verməsən ,intihar et hətta məktubu da yaz.söz verirəm nə mən gülməyəcəm,nə də kimisə gulməyə goymayacam.
Köhnə 09.07.2008, 14:32   #7
Silver
Army of Me
 Silver's Avatar

Sitat:
b.l tərəfindən İsmarıcı oxu
Niyə ki.Məsələn,həyatda nifrət etdiyin biri var.Deyirsən elə intihar etmişkən,yazım mən filankəsə görə canıma qıyıram,ey millət,ölümümə səbəbkar odur.Sən ölürsən canın qurtarır,o isə ömrü boyu vicdan əzabı çəkir
Köhnə 09.07.2008, 14:56   #8
kukuwka
Xəzərli
 kukuwka's Avatar

Qeydiyyat: 23.06.2008
İsmarıclar: 152

Sitat:
Lost tərəfindən İsmarıcı oxu
Niyə ki.Məsələn,həyatda nifrət etdiyin biri var.Deyirsən elə intihar etmişkən,yazım mən filankəsə görə canıma qıyıram,ey millət,ölümümə səbəbkar odur.Sən ölürsən canın qurtarır,o isə ömrü boyu vicdan əzabı çəkir

Vay vay vay yox mence bu duzgun deyil. Onsuz olub gedirsen de niye pislikle olesen ki, goruna da soysunler
Köhnə 09.07.2008, 23:04   #9
Viginti Tres
Smells like nirvana
 Viginti Tres's Avatar

Qeydiyyat: 09.07.2008
Ünvan: rockland
İsmarıclar: 786

intihar haqqinda cox dusunmusem ve helede dusunurem (en coxda axsamlar), ele dunen yene bu barede fikirlesirdim , sonra fikirlesdim ki eger intihar etsem son mektubda ne yazardim. texminen bele bir sey olardi(aileme yaziram )

"menim intihar etmeyimde siz gunahkar deyilsiniz,ne de ki intihar etmeyimim xususi bir sebebi var, sadece artiq nece ildirki hec neden zovq ve hezz ala bilmirem, hec kesi hec neyi seve bilmirem, elebirki yasadigim muhut meni bogur, nefes ala bilmirem, men sehv zamanda sehv yerde anadan olmusam , evveller ele bilirdim ki bu olkeye nifret etdiyimden depresiyadayam amma tekce bu deyil , bu dunyaya butun insanlara nifret edirem , bir nece il evvel ozume bayraq etdiyim , heyat felsefem olan humanizmden artiq coxdandirki soyumusam ,anlamisamki heqiqetende insan insanin canavaridir,coxdandirki yasamaqdan lezzet almiram , ve coxdandirki intihar haqda dusunmusem amma irade zeifliyim buna mane olub .indi daha doze bilmirem , gedirem.MY TASK IS DONE , MY VICTORY WON
P.S meni kremasiya edin, kullerimi de baxin da neyleyirsiz , nirvananin nevermind albomuna qulaq asanda meni xatirlayin "
Köhnə 09.07.2008, 23:53   #10
Suzi_
IT'S ME
 Suzi_'s Avatar

Qeydiyyat: 10.11.2007
İsmarıclar: 1,439
Suzi_ istifadəçisinə MSN vasitəsilə ismarıc göndər

Sitat:
nonbeliever tərəfindən İsmarıcı oxu
intihar haqqinda cox dusunmusem ve helede dusunurem (en coxda axsamlar), ele dunen yene bu barede fikirlesirdim , sonra fikirlesdim ki eger intihar etsem son mektubda ne yazardim. texminen bele bir sey olardi(aileme yaziram )

"menim intihar etmeyimde siz gunahkar deyilsiniz,ne de ki intihar etmeyimim xususi bir sebebi var, sadece artiq nece ildirki hec neden zovq ve hezz ala bilmirem, hec kesi hec neyi seve bilmirem, elebirki yasadigim muhut meni bogur, nefes ala bilmirem, men sehv zamanda sehv yerde anadan olmusam , evveller ele bilirdim ki bu olkeye nifret etdiyimden depresiyadayam amma tekce bu deyil , bu dunyaya butun insanlara nifret edirem , bir nece il evvel ozume bayraq etdiyim , heyat felsefem olan humanizmden artiq coxdandirki soyumusam ,anlamisamki heqiqetende insan insanin canavaridir,coxdandirki yasamaqdan lezzet almiram , ve coxdandirki intihar haqda dusunmusem amma irade zeifliyim buna mane olub .indi daha doze bilmirem , gedirem.MY TASK IS DONE , MY VICTORY WON
P.S meni kremasiya edin, kullerimi de baxin da neyleyirsiz , nirvananin nevermind albomuna qulaq asanda meni xatirlayin "
Sənin kimi insanların sayı get-gede artmaqda davam edir.onda gərək belə getsə dünya əhalisinin yarısı intahar etsin.İntahar çıxış yolu deyil.Yəqin həyatda çox şeyi,bəlkə də hər şeyi əldə edib,bütün ləzzətləri dadmısan.İndi də ona görə bezdiyini söyyləyirsən.Bilmirəm.Bəlkə də yanılıram.
Bu dünya heç kəsə,heç kəsə də qalmayır...
Suzi_ xətdə deyil   Reply With Quote
Cavab

Burda olanlar: 1 (0 üzv , 1 qonaq)

Mövzu seçimləri
Görüntü seçimləri

Bölmədə hüquqlarınız
Mövzu yaratmaq hüququnuz yoxdur
İsmarıclara cavab yazmaq hüququnuz yoxdur
Fayl əlavə etmək hüququnuz yoxdur
İsmarıcları düzəliş etmək hüququnuz yoxdur

BB Kodlar Aktiv
Smayllar Aktiv
[IMG] kod Aktiv
HTML Kod Qeyri-Aktiv
Tez keçid

Saat qurşağı GMT +5, vaxt: 12:05.

vBulletin , Copyright ©2004-2010, Xazar - Forum.
Azərbaycan dilinə tərcümə: M.PünhanAzeriFire
| Home | Qeydiyyat | MVS | İstifadəçi siyahısı | Təqvim | Bu gün ərzində ismarıclar | Axtar | Yeni ismarıclar |